Motor kilitleri..

Arkadaslar 1hafta 10 güne honda today alıcam..Otoparka aylık para ödeyip orda tutucam.Kışın ancak apartmanda tutarım diye düşünüyorum.Ama ne gibi önlemler almam lazım.Kilit ve alarm gibi? yardımcı olur musunuz? Hırsızların kolay kolay açamadığı şekilde.Marka model hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..

ben masterlock marka kilit kullanıyorum 120 ytl ye aldım bilyeli anahtarı var maymuncukla açılamıyormuş bez kılıfın içerisinde 10 mm saç çelik karışımı varmış...almadan önce çok araştırmıştım çoğu motorcuda satılan naylon kılıf içerisinde koca demir bilyeleri olan kilitlerin falan bilyelerin arasında incecik halat var bilyelerin arasına demir testeresini sokup 1 dakika içerisinde kesilebiliyor yani güvenlik sıfır onların fiyatı 30 ytl idi.

nette satıyorlar linkini buldum:

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=969999008#

Son düzenleme:
valla alacagın motor 50 kg bısey zaten hırsız almak ıstese tek ellen kaldırıp goturur . otoparkta gorunmeyecek bıtarafa bırak yapabılecegın en ıyı sey o olur bence.

Sezonda otoparka bırak sezon bitince asansör varsa çıkar eve.
Master lock un hazır kilitleri var onlardan alabilirsin.

otoparkla konusucam artik.bakalim adam ne kadar güvenilir bi konuşma yapıcak bana:) karda yağmurdada eve çıkarırıım artık.

geçen gün şöyle bir link vermişlerdi istersen birde buraya bak...

alarmılı disk kilitleri var buradan bakabilirsin..

1.jpg

Motosikleti
Forza 250
Disk kilidi önermiyorum ben.
2 kez üstünde unutup gittim
Çamurluğum kırıldı :)
en iyisi zincirli olan bence.

döküm olan disk kilitleri kırılabiliyormuş.motor hafif olduğundan biryere uzun kilitlerden al onların da kalınlık dereceleri var en kalınından al

:)

iiyice bir araştırmak gerekicek herhalde..genelde nerde satılır bu kilitler?

ben olsma yagını benizninin boşaltır.. kışın evime çıkarırdım.. bide temizler salona koyardım dekor diye

ben olsma yagını benizninin boşaltır.. kışın evime çıkarırdım.. bide temizler salona koyardım dekor diye

açıkçası kışın bende öyle düşünüyorum.sadece bahar aylarında napıcağım hakkında düşünüyorum.otoparka koymakla biter mi bilmiyorum.genede kitlemem gerekir..

apartmanın girişine yada bodrum kata inen 3 -5 merdiven varsa her gun sokup çıkarmaya değer bence..

gerçekten önce motoru alın sonra, ihtiyaçlar sizi duruma göre yönlendierebilir..ayrıca sakınan gözede çöp batar unutman..otopark warsa paralı daha neyi düşünüyon.. bişe olursa çökersin işletmecinin ümmüğüne..rahat ol..kasılma daha şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar