Motor Kazlarını Nasıl Önleyeceğiz ? ? ?

Arkadaşlar motor kazalarına önleyebiliriz sizce bu hızları yaparak elimize ne geçiyorrr ! Böyle olmaz her gün kaza haberi okumak moralimi bozuyor ___KILIÇ___ :pl:

çok haklısın sana katılıyorum ama sen ne kadar desende yinede hız yapıcaklar ve kazaların sonu olmıcak ne desek boş

Yollardaki tüm araç sürücülerini eğitir ve araç sürmenin bilincini verdikten, yola mazot döküp sağına soluna bakmadan tüm yollar benim diyen kamyon ve otobüsleri ortadan kaldırır veya eğitir, 2 kuruş para için insan hayatını tehlikeye atabilecek kadar aç gözlü taksicileri, dolmuşları ortadan kaldırır veya eğitir, motora binen 2 tekerlilerin bu işin ne kadar ciddi bir spor olduğunu anlatır ve mantıklı sürmeyi bilinçlendirdiğiniz vakit kazalar olmaz. Olursa da oda doğadan kaynaklanan (hayvan çıkması, veya dere taşması gibi) olaylardan kaynaklanır.

Sağol MODERATÖR abi ama ben ne yapabiliriz demiştim neyse genede sağolun :bounce: ___KILIÇ___ :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lan bi kere motor kazları diil kazaları olacak bu arada bu arkaraş kendisi öz möz kardeşim olurda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lam dedim motor kazı ney ?

Eğer varsa neden benim motorda yok..:silent:

Akira' Alıntı:
Lam dedim motor kazı ney ?

Eğer varsa neden benim motorda yok..:silent:

:queen: :rendeer: valla bende onu okuyunca atladım konuya kazaları nasıl önleriz ? bence eğitimle başka yolu yok yada insan etmenini kaldırmak laım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar