motor kazası :(

arkadaşlar bende bugün ilk kazamı yaptım olay ise şöyle ışıklarda kalktık nerden baksanız 10 veya 15. sıradayım önümde bi tane megan baya hızlandık motoru 3. vitese atarken bu araba frene bastı bende bastım ani bi şekilde ve motor kaydı altına girdi bende kaportaya çarptım :pr: neymiş yoldan yaya geçiyormuş serseri herif yoldan o kadar araba geçiyor durmak sanamı düştü ben suçlumuyum burda arkadaşlar benim dirseğim dizim ve başım biraz kötü :salut: arkadaşlar burda alacağınız ders siz ne kadar dikkatli olursanız olun ama muhakkak bi tane ..... çıkar lütfen yavaş ve dikkatli kullanalım

çok çok geçmişler olsun kardeşim...Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun..

geçmiş olsun toprağım aman dikkat et sakata gelme sen bize lazımsın...malum yollar kötü dikkat etmek lazım...

Sin

Takip mesafesini iyi ayarlasaydin bu kaza basina gelmicekti.. Araba yoldan gecen yayanin ustunden mi atlicakti bence burda senin hatan var..

illa gazlicam ben diyorsaniz ONUNUZU GORMEDIGINIZ YERDE BASMAYIN (Araba , Motosiklet farketmez.)

Gecmis olsun daha dikkatli olman dilegiyle , saygilar

geçmiş olsun arkadaşım bundan sonra eminim takip mesafeni korursun allah daha büyük kazalardan saklasın tekrar geçmiş olsun.

kardeş büyük geçmiş olsun.en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah.Allah daha büyüğünden saklasın.kendine i:rendeer: yi bak...

geçmiş olsun yaw, bir de motor ile ışıklarda 10uncu veya 15inci sırada olmak nasıl oluyor? bir motor olarak ışıkta aralardan geçip en önde olman gerekmez mi? yani doğrusu budur diye biliyorum ondan...

Geçmiş olsun arkadaşım ama sanırım seninde hatan var. Trafikte arkadan çarpan her zaman kusurludur bunu biliyorsun herhalde senin takip mesafeni ayarlaman gerekirdi. Neyseki ucuz atlatmışssın. Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun daha dikkatli olmalısın 2teker sonuçta.Hızının 2katı takip mesafesi bırakmalısın.HEe bide yük motorda öne yığıldığından ön freni sıkmazsan dengeli durmaz.Sadece çnü hele hiç sıkma vur daha iyi.Neyse geçmiş ola

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar