Motor Kazası!! Üzgünüm.

bu haberlerde duygularım karışıyor...
bu tip kazaların her başımıza gelmeyeceği ne malum,hatta benim başıma gelmeyeceği ne malum!!!! o anki durum,korku,düşünceler,geride kalanlar,ailem,sevdiğim,sevenlerim... burda açılacak olan forum ve yorumlar.... hayatta olmamak....
biz bu kadar tehlikeli bişeymi kullanıyoruz?
bu kadarmı ölümle burun burunayız?
bu kadarmı gamsızız?

olaya bakın ya... öndeki arabaya vuruyorsun,savrulup kamyonun altında ezilerek can veriyorsun... ne kadar kötü!!!! daha kötülerinide duyduk tabi ama.... ne bileyim işte,içim bir garip oluyor... ailesinin yerine kendimi koyuyorum da...

neyse....

bu gün motora binecektim,vaz geçtim.... içimden binmek gelmedi bugün... ecelin korkuya faydası yok derler ama bu böyle bişey değil...

dostlarım; lütfen yokluğunuzu bizlere yaşatmayınız!!! dikkatli olun,aienizi düşünün,kurallara uyun... yapın bişeyler ama kendiniz için yapın,hayatta kalmak için yapın...

Allah'a emanet olun....

bu haberlerde duygularım karışıyor...
bu tip kazaların her başımıza gelmeyeceği ne malum,hatta benim başıma gelmeyeceği ne malum!!!! o anki durum,korku,düşünceler,geride kalanlar,ailem,sevdiğim,sevenlerim... burda açılacak olan forum ve yorumlar.... hayatta olmamak....
biz bu kadar tehlikeli bişeymi kullanıyoruz?
bu kadarmı ölümle burun burunayız?
bu kadarmı gamsızız?

olaya bakın ya... öndeki arabaya vuruyorsun,savrulup kamyonun altında ezilerek can veriyorsun... ne kadar kötü!!!! daha kötülerinide duyduk tabi ama.... ne bileyim işte,içim bir garip oluyor... ailesinin yerine kendimi koyuyorum da...

neyse....

bu gün motora binecektim,vaz geçtim.... içimden binmek gelmedi bugün... ecelin korkuya faydası yok derler ama bu böyle bişey değil...

dostlarım; lütfen yokluğunuzu bizlere yaşatmayınız!!! dikkatli olun,aienizi düşünün,kurallara uyun... yapın bişeyler ama kendiniz için yapın,hayatta kalmak için yapın...

Allah'a emanet olun....

sanırım bundan sonra çok daha yavaş ve iki kat daha dikkatli olacağım. aklın başa gelmesi için illa aynı kazaları bizim de yaşamamız gerekmiyormuş:pale::pale::pale:

Allah rahmet eylesin.

Sabahtaki haberde de Motosiklet sürücüsüne önce arkasındaki Tır'ın çarptığını bu nedenle motosiklet sürücüsünün hakimiyeti kaybedip öndeki araca çarptığını yazıyor.

Arkadaşlar Dün gece kazadan 4 - 5 dakika sonra oradaydım içim parçalandı yardım için koştum ama görüntü anlatılamaz derecede kötüydü.. motosikletin arka taşıma çantası kırılmıştı yerlerde ingiliz anahtarları ve tornavida ve kutunun içinde de bir kask gördüm belki yedektir belki de rahmetlinin kaskıdır.. eve ağlayarak gittim ve böyle öküz ve şerefsiz taşıt sürücüleri yüzünden motosikletimi satmayı bile düşünüyorum.. :((
allah ailesine sabır versin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polis aniden fren yapıyo ve arkasından gelen motorcu duramayıp motoru yatırıyo.Şanssızlık eseri polis aracının sol tarafına çarpıp karşı şeride geçiyo.Sonra bir otobüsün altına giriyo.Allah rahmet eylesin.Çok büyük talihsizlik olmuş.Ancak videoyu defalarca izledim.O polisin neden aniden fren yaptığını bir türlü anlayamadım.Tamam arkadan çarpan her zaman kusurludur ancak durup dururken de yol ortasında frenlere asılmak doğru mu?İnşallah o polis bu gece vicdan azabı çekmeden rahat bir uyku uyuyabilir.Bu da haberin videosu :

http://video.mynet.com/habervideo/Pizza-kuryesinin-aci-sonu/459247/

Allah rahmet eylesin ailesine hanımına çocuklarına sabır versin.Ekmek davasına çok acı çok..

bas saglıgı

cok tesekkurler bu hassas dusuncenız ıcın bence bu sıtenın kalıtesını artıran ozellıklerden bırıde bu olsa gerek saglıklı gunler

duymuştum üzülmüştüm ama videoyu görünce çok kötü oldum yaa :( Allah geride kalanlara sabır selamet versin hepimizi her nev-i kaazadan korusun :(

Polis aniden fren yapıyo ve arkasından gelen motorcu duramayıp motoru yatırıyo.Şanssızlık eseri polis aracının sol tarafına çarpıp karşı şeride geçiyo.Sonra bir otobüsün altına giriyo.Allah rahmet eylesin.Çok büyük talihsizlik olmuş.Ancak videoyu defalarca izledim.O polisin neden aniden fren yaptığını bir türlü anlayamadım.Tamam arkadan çarpan her zaman kusurludur ancak durup dururken de yol ortasında frenlere asılmak doğru mu?İnşallah o polis bu gece vicdan azabı çekmeden rahat bir uyku uyuyabilir.Bu da haberin videosu :

http://video.mynet.com/habervideo/Pizza-kuryesinin-aci-sonu/459247/

Ben de anlamadım:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar