Motor,kasksızlık,alkol ve kaza!!!

Az önce haber portallarından birinde,yine bir kaza haberi okudum.Eminönü'nde kaza yapan bir arkadaş başını duvara çarpmış ve kaskı da olmadığı için ne yazık ki hayatını kaybetmiş!! Taksim'den dönerken olmuş bu kaza ve sanırım alkol de var!!!!!!! Alkol ve motor hiçbir şekilde bağdaşmıyor,bunu kabullenelim....Özellikle bu ülkede...bi çok yönden eksilerle dolu karayollarımız,trafiğimizdeee....
Ben de çok yakın bir zamanda ciddi bir motor kazası geçirdim ve şakası yoook.Gereksiz kendine güvenin,kasksızlığın,gaza gelmenin hiç anlamı yok.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kask zaten yok ve eğer Alkol de varsa, Allah rahmet eylesin demiyorum... :farao:

Allah rahmet eylesin, arkadaşımız sonunu kendisi hazırlamış gibi görünüyor eğer doğruysa, Alkol ve motor evet bağdaşmıyor ve bunun bilincinde olmak lazım

Moderatör (forrap)
Ne diyelim paraşütsüz,ipsiz atlarsan yüksekten çakılacağın kesindir...Umarım o düşüncesiz insan evlenmeyi ve çocuk yapmayı da düşünememiştir...Allah rahmet eylesin başka diyecek bişey yok zaten...

Vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet,yakınlarınada sabır dilerim .. :pale:

sabah haberlerde gördüm yanlış hatırlamıyor isem dragstardı motor ve arkada kaskı bağlı gördüm kaza öncesi takmamış ve düştüğü anda betona değil kaldırıma çarpmış
Allah rahmet eylesin sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum

Yahu insan motor üzerindeyken cin gibi olmali, ayik kafa ile bile binbir canbazlik gerekiyor. Hele ki nadide vatanimizda... e sen bir de alkollü çikarsan, yok efendim yetmezmis gibi kaskini da arkaya baglarsan. Ehh yani ne denir ki böyle seye... Vakti gelmis ki göçmüs... Allah rahmet eylesin.

Bence kasksızlıktan once insan kendini bilmeli daha dogrusu, icki icmeyi bilmeli adamın kafası o kadar iyi olduktan sonra kasksızda biner tersde biner motora, insanlar alkolun limitini vede kendierinin limitini bilmedikce boyle seyler olmaya devam edicek..

Haa cok mu dertlisin icip deli gibi sarhos olup herseyi unutmak mı istiyosun, o zaman motoru almıyacaksın cıkarken yani yine kendinbi bilmeye geliyo is...

Kaybettigimiz arkadasa Allah'tan rahmet ailesine bassaglıgı diliyorum..
Onun gibilerede insallah ders olmustur..

alah rahmet eylesin ailesine sabır versin ceşke hiç kaza olmasa

hepimiz hayatimizin her aninda yanlis yapiyoruz.
hiç birimiz masum degiliz. ama enbüyük hatayi yapmayalim. alemlerin yaraticisinin rahmetinden ümit kesmeyelim.
arkadasimiza ALLAH tan rahmet, acisini paylasan herkese bassagligi ve sabir diliyorum. amin.

Oceangypsy' Alıntı:
Az önce haber portallarından birinde,yine bir kaza haberi okudum.Eminönü'nde kaza yapan bir arkadaş başını duvara çarpmış ve kaskı da olmadığı için ne yazık ki hayatını kaybetmiş!! Taksim'den dönerken olmuş bu kaza ve sanırım alkol de var!!!!!!! Alkol ve motor hiçbir şekilde bağdaşmıyor,bunu kabullenelim....Özellikle bu ülkede...bi çok yönden eksilerle dolu karayollarımız,trafiğimizdeee....
Ben de çok yakın bir zamanda ciddi bir motor kazası geçirdim ve şakası yoook.Gereksiz kendine güvenin,kasksızlığın,gaza gelmenin hiç anlamı yok.
İğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batıralım. Alkol : Motosiklet veya araba yada yaya farketmez. fazlası zararlı oluyor. Motosiklet kullananların türkiye trafiğinde iki kez daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü belediyelerimiz çok iyi çalıştığından(?) yollarımız düzgün değil. Şöforlerimiz bilinçli olduğundan(?) dikkatliler, Arabayla çıkarken yada sürerken sağa sola bakmaktan önlerini göremeyince güm al sana kaza.... Aynaları hiç kullanmayız zaten. ee o zaman kaza da hep senle kol kola... Bu nedenle 4 kere 5 kere daha dikkatli olmalıyız. Alkol almışsak bile iyice ayılmadan binmemeliyiz motora. Hele ki kasksız asla. Ehliyetin olmasa bile kaskın olmalı.Tüm kazalar ibret olmalı. Motosiklet kullanımına gölge düşmemesi için tüm motorcular birbirine destek olmalı. Bizi ancak bizim gibiler anlar. Ölene tanrıdan rahmet, Kalanlara sabır dilemekten başka bir şey yapamıyorum. Ama keşke kaskını taksaydı... Alkollü binmeseydi...Bu nedenle arkadaşlar kayıplar hepimizindir. Bizler bu ülkede yaşıyorsak, birbirimizden sorumluyuz. Tanıdığımız hatta tanımadığımızdan bile sorumluyuz. Kaskınız başınızda, farlarınız açık, iki tekeriniz daima yerde olsun.

imported_invent' Alıntı:
Allah rahmet eylesin, arkadaşımız sonunu kendisi hazırlamış gibi görünüyor eğer doğruysa, Alkol ve motor evet bağdaşmıyor ve bunun bilincinde olmak lazım
doru soze ne hacet

olacağı bu dur arkadaşlar ama yinede yapıyoruz kasksız ve alkolü biniyoruz olamzsa olmaz kazadır geride kalanlara sabır(ölüm dediğin nedirki motorla olunca)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar