- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba, 23 Yaşında Ankarada okuyan bir ünv ögrencisiyim. Geçen sene ufak ulaşım saglamak için ucuz bir scooter aldım 200km kullandktan sonra 800 lira sigorta fazla geldigi için sattım. Sonra araba aldım o da cok afedersiniz masrafıyla agzıma etti (93 Favorit) Ancak o scooterdan sonra bende bi motor hevesi başladı sürekli yolda geçen motorlara bakmalar felan. Youtubedan bütün videoları izlemeler, motosiklet teoirisi kitabını alıp okumak felan. Durduramıyorum yani. Ben 100km hıza bile şuan çıkmayı düşünmüyorum 125-150 lik bir makina almaya kendimi ikna etmiştim ancak foruma gelen gencecik kardeşlerimin acı haberleri gece yastıga başımı koyunca bende bir korku oluşturuyor. Hatta forumdan aşşagı inerken taziye başlıgı bile direk bi negatif enerji veriyor bana. Evet canım tatlı kabul ediyorum daha motorum olmadan sakat kalmaktan veya ölmekten korkuyorum. 150 lik bile sürsem bota kadar giymeyi düşünüyorum ancak aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Hiç motosiklet almadan bu korkuyu yaşayan oldumu. Olduysa nasıl yendi. Aslında biraz ikna edilmeye ihtiyacım var sanırım. Gereksiz bir başlık olduysa kusura balmayın