Motor ısınınca debriyajın sıkıntısı

Arkadaşlar agresif sürüşlerden sonra motor tekere gelmiyor debriyajı kaçırıyor. Ama normal sürüşlerde sıkıntı olmuyor, şak diye geliyor acaba yağ kalınlığı ile mi ilgili?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
debriyaj kaçırıyorsa balatalar yanıktır, bir ihtimal tas üzerindeki yaylar görevini yapmıyordur.

Debriyaj ani ivmelenmelerde kaçırmıyor. 5. Viteste 30-40 la giderken dahi kaçırmıyor. Sadece debeiyaj tokatlayınca kaçırıyor

Benim cub motorumda da vardı aynısı, soğukken sıkıntı olmuyordu ama ısındığında yokuşlarda debriyaj kaçırıyordu. Bu süre zarfında 3 tane yağ değiştim 2 si yarı-sentetik biri mineral olmak üzere hiçbir fark olmadı. Motorumda hiçbirşey yoktu motor bir kış yattı ve debriyaj ısınınca kaçırmaya başladı. Balatalar sapasağlam çıktı ama değişince düzeldi.

Benim cub motorumda da vardı aynısı, soğukken sıkıntı olmuyordu ama ısındığında yokuşlarda debriyaj kaçırıyordu. Bu süre zarfında 3 tane yağ değiştim 2 si yarı-sentetik biri mineral olmak üzere hiçbir fark olmadı. Motorumda hiçbirşey yoktu motor bir kış yattı ve debriyaj ısınınca kaçırmaya başladı. Balatalar sapasağlam çıktı ama değişince düzeldi.

Eyvallah sağolasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar