- Konu Yazar
Arkadaşlar bu gün yazacaklarımdan bir cok kardeşim arkadaşım hoşlanmayacak ama ben yinede yazacağım.Bildiğimiz gibi bir cok arkadaş gezilere katılıyor ve bu gezilerde alkol kulanılıyor benim anlatılanlardan duyduğum filanca şahıs sarhoştu ama motorla geri döndü helal olsun herife gibi laflar, bunlar cok yanlış şeyler böyle bir arkadaşı gördüğümüzde ona engel olalım iyice ayıldıktan sonra yola cıkmasını sağlıyalım,cünkü ben burdaki arkadaşlarımın hepsini cok seviyorum.Başka bir konuda cumartesi arkadaşım dostdarkın düzenlediği gezi cok üzüldüm cünkü, o gün hava yağmurlu olacakmış ve sitede anket yapmışlar benim katılmadığım şey şu, yok şekermiyiz yok erirmiyiz gibi laflar arkadaşlar bu işin şakası yok yağmurda motorla yolculuk cok tehlikeli, bide olaya bu yönden bakalım cünkü bir cok arkadaş motorda daha cok yeni ve tecrübesiz nerede hangi yolda hangi hava şartında nasıl motor kulanacağını bilmiyo bu konularda birbirimizi uyarmak bizim görevimiz. İNŞALLAH CUMARTESİ GEZİSİNDE HAVA GÜZEL OLUR HERKEZE İYİ EĞLENCELER BENDE O GEZİDEYİM NE OLUR DİKKATTTT