- Konu Yazar
Öncelikle herkese iyi günler. 2009 yılında Honda CBF 150 sahibi olduk. Babam motoru aldığında 1-2 ay kadarda ders gördü. 2009dan bu yana 1 kez kaza geçirdim. Oda, önceki açtığım başlıkta var. Diğerleri olduğu yerde devrilme ve fabrika çıkışı çin malı tekerlerin azizliğine uğrayarak sürtünme. Yakın zamanda tekerleri değiştirceğiz. Konuya geleyim; yaklaşık 1 seneye kadar modeli yükseltmek istiyoruz. Ben ilkten Hyosung GT250r önermiştim babama. Japon dışında motor almam falan dedi. Her türlü motoru inceledim. Ben sport istiyorum babam ise touring. İkisinin karışımı aramaya başlamıştım ki Yamaha XJ6 çıkardı. 2013 model 4 silindirli olması babamında benimde hoşuma gitti. Arkasına ve yanlarına çanta takılması babamın ayriyetten hoşuna gitti. Hızlanmasına falanda baktım 13 devirli redline 220 km. 3. - 4. viteste pati atmıyor en azından. Ben 97liyim ehliyet almama uzun bir süre var. 1 seneye kadar XJ6 kararlaştırdık. Sizlere soruyorum; XJ6dan vazgeçmeyip devammı edelim dersiniz yoksa 1 seneye kadar ohooo ne modeller çıkarmı dersiniz? Şimdiden teşekkürler. :king: