- Konu Yazar
Çok iyi cevap oldu :mrgreen: arkadaşınıza da selamlar :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Alıntı yapmayı beceremiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Çok çok çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Ben motorda taşıdıklarımı ve max 3-4 günlük kamp için ihtiyaçlarımı yazayım size rehber olsun belki üzüntünüz geçer# iki kişilik çadır # iki adet bir yüzü alüminyum ısı izolasyonlu mat # iki adet içi dolgulu 5 cm kalınlığında katlanır mat # bir adet Orcamp mini ocak # bir adet alüminyum 15 cm demlik # bir adet 20 cm tava # iki adet kolsuz katlanır sandalye # iki adet hava ile şişen yastık # iki adet polar battaniye # çadırı komple örtecek ebatta şeffaf naylon örtü # gerisi ufak tefek çatal kaşık kafa lambası gibi tek tek yazmayı gerektirmeyen şeyler , çadır , 4 adet mat , iki sandalye ve polarları yan ve arka çantanın üstüne sabitliyorum , depo üstü çanta ve arkada üç çanta yedek giysilere , yolda görüp aldığımız meyve ve yiyeceklere kalıyor , birde Honda Shadow lu bir arkadaşım var , onunla yola çıkarsam bir çantamı onun yolda motorundan dökülen eşyalarına feda ediyorum , neymiş efendim çanta chooperin görüntüsünü bozarmış
![]()
Alıntı yapmayı beceremiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
- Eğer 2 kişi iseniz kamp sorununuz olmaz lakin tek başına olanlara sapık muamelesi yapıyor bazı işletmeler.
- Kamp sezonunda giderseniz ve 2 kişi iseniz tesissiz yer seçerseniz kalabalık gruplara yakın olun.
- Yanınıza baltaydı, katlanır masaydı vs. çok lazım olmayacak materyalleri almayın. Baltadan çok katlanır testere işinizi görecektir.
- 2 kişi iseniz mutlaka amortisör ayarını ve lastik basınç ayarını, kullandığınız motorun kitapçığından bakıp ayarlayın. Yanınızda (eğer kullandığınız lastik tubeless) ise sadece lastik onarım köpüğü olsun, diğerlerine genelde pek gerek olmaz.
- Önemli olan materyaller: Çadır, mat ve uyku tulumu. Mat ile tulum arasına şişme mat kullanın, soğukta zatürre olmayın. Gaz ve küçük katlanır bir ocak da eklenince gerisi teferruat. İlk yardım çantasını alıp almamak size kalmış.
Çok çok çok teşekkür ederim.