Motor için tartıştığı babasını öldürdü

MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus İlçesinde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü öldürülen şahsın katilinin 19 yaşındaki oğlu olduğu anlaşıldı.

Olay, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Bağlarbaşı köyü girişindeki petrol istasyonu arkasında meydana gelmişti.

Cinayet sonrası geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ve emniyet ekipleri, Ömer Kaçmaz'ın 19 yaşındaki oğlu Süleyman Kaçmaz tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Olay sonrası Mersin'e kaçan ve saklanmaya başlayan başlayan genç, yakalanarak sorgulanmaya başlandı.

2 gün süren sorgunun ardından suçunu itiraf eden Süleyman Kaçmaz, savcılığa sevk edildi. Babası ile sürekli kavga ettiği öğrenilen gencin son olarak da motosiklet meselesinden babası ile tartıştığı ve bu tartışma sonunda babasını vurarak öldürdüğü öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=A1510171&date=15Ekim2007

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çoğu kişi güzelce tartışmayı bilmiyor. Bir süre sonra olay kavgaya dönüşmeye başlıyor. Kavga ve tartışma tamamen farklı şeylerdir. Herkes kendi fikirlerini ortaya koyacak, illaki farklı şeyleri savunacak kişiler olacaktır yoksa tartışmanın bir anlamı olmaz. Ama esas nokta bazı üyelerin birbirlerinin düşüncesine saygı duymaması karşınızdaki kişiye hakaret edip onun fikirlerin değil de kişiliğe saldırmaya başlıyorsunuz. Mevcut konudaki seviyeyi malesef koruyamıyoruz. Ayrıca konunun ilk mesajında yer alan içerikte bir kişinin öldürüldüğü yazıyor. Bu yazıya karşılık yinede dalga geçer ve seviyesiz yazışmalar yapılıyor. Forumda bazen çok önemli konular bu tarz gereksiz tartışmalar yüzünden heba oluyor. Konu içindeki tartışmaları yumuşatmaya çalışan üyelerimizde oluyor bu arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Konu başlığında tüm mesajlar silinip, konu sıfırlanmıştır. Yukarıdaki uyarıları mı dikkate alarak yazışma yapacağınızı umuyorum.

Saygılar

Şikayetleriniz
- Motosiklet Türkiye Forumları siz değerli üyelerimizin huzurlu ve rahat bir şekilde bilgiye ulaşması, arkadaşlık ortamının geliştirilmesi için vardır. Forumda kişisel tartışmalara girerek sizleri rahatsız edenleri o mesajın gönderici bilgisinin altında bulunan
report.gif
işaretine tıklarak gerekli açıklama ile birlikte göndermeniz yeterli olacaktır. Bu durumda yöneticilerimiz mesaj sahibi hakkındaki gerekli işlemleri yapacaklardır.
- Forumda sizlere karşı sözlü sataşmalara lütfen karşılık vermeyiniz, karşılık vermeniz durumunda forumun huzuru bozulacak, hiç hoş olmayan görüntüler meydana gelecektir. Karşılık vermeniz sizinde uyarı almanıza neden olacaktır.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben dedim skullhunter dümdüz eder diye bizim mesajlar bile güme gitti neyse birini allah islah etsin birinede allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ilginç bi olay :queen: :queen:

Üzücü bir olay.Olayı tek yönlü değerlendirmemek lazım. Babanın cocukla konuşurken üslubu çok önemli.Henüz ergenlik çagını tamamlamamış çocuk ile seviyesiz bir şekilde konuşurken bu tür süprizlerede hazırlıklı olmak lazım. Kendi cocuğunun psikolojisini çözememiş bir babaya baba denilmez.
ilginç bi olay :queen: :queen:

Olayın ilginç oldugu dogru fakat gülünecek bir nokta bulamadım.:silent:

Anneye babaya öfff bile denmemesi gerektiğiyle ilgili hadis varken bi gencin babasının canına kıyması geldiğimiz üzücü durumu açıkça gösteriyo babasının canını yakmışş kendi canını yakmışş büyük ihtimalle vicdan azabı ömür boyu devam edecek ne diyelimm bence oturup ağlamamız gerekiyo Allah rahmet eylesin

Üzücü bir olay.Olayı tek yönlü değerlendirmemek lazım. Babanın cocukla konuşurken üslubu çok önemli.Henüz ergenlik çagını tamamlamamış çocuk ile seviyesiz bir şekilde konuşurken bu tür süprizlerede hazırlıklı olmak lazım. Kendi cocuğunun psikolojisini çözememiş bir babaya baba denilmez.

Olayın ilginç oldugu dogru fakat gülünecek bir nokta bulamadım.:silent:

"bu tür süprizlerede hazırlıklı olmak lazım" demişsin de, ne alaka yani, baba çocuğuna bağıramıycak mı(ki evet güzel bir davranış değil), bağırırsa öldürülmeyi göze mi almalı

Bir film de izlemiştim öğretmen öğrencisine "Adam mısın lan sen, sen kimsin" gibi sözler söylemişti, öğrenci de yumruk atmıştı.....:pale: Çok tehlikeli zamanlar ama bu şekil de sonuçlanması üzücü. Bir de olayın motosiklette cereyan etmesi kötü, yine günah keçisi oldu iyi mi.. :pale:

"bu tür süprizlerede hazırlıklı olmak lazım" demişsin de, ne alaka yani, baba çocuğuna bağıramıycak mı(ki evet güzel bir davranış değil), bağırırsa öldürülmeyi göze mi almalı

Gökhan ın kastettiği şey bağırmak değil..

Çoğu kişi güzelce tartışmayı bilmiyor. Bir süre sonra olay kavgaya dönüşmeye başlıyor. Kavga ve tartışma tamamen farklı şeylerdir. Herkes kendi fikirlerini ortaya koyacak, illaki farklı şeyleri savunacak kişiler olacaktır yoksa tartışmanın bir anlamı olmaz. Ama esas nokta bazı üyelerin birbirlerinin düşüncesine saygı duymaması karşınızdaki kişiye hakaret edip onun fikirlerin değil de kişiliğe saldırmaya başlıyorsunuz. Mevcut konudaki seviyeyi malesef koruyamıyoruz. Ayrıca konunun ilk mesajında yer alan içerikte bir kişinin öldürüldüğü yazıyor. Bu yazıya karşılık yinede dalga geçer ve seviyesiz yazışmalar yapılıyor. Forumda bazen çok önemli konular bu tarz gereksiz tartışmalar yüzünden heba oluyor. Konu içindeki tartışmaları yumuşatmaya çalışan üyelerimizde oluyor bu arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Konu başlığında tüm mesajlar silinip, konu sıfırlanmıştır. Yukarıdaki uyarıları mı dikkate alarak yazışma yapacağınızı umuyorum.

Saygılar
..........................................

::lolabove

Bu olayın gercek yüzü bence resmen cinnet(sinir krizi) ve malesef Ülkemizde anne ve cocuk eğitimi daha yeni yeni başlıyor gelişmiş ülkelerde Aile bireyleri cocukları3-4 yaşından itibaren pisikoloğa götürmeye başlıyor ama malesef ülkemizde pisikoloğa gidiyorum dediğin zaman karşınızdaki insanların size olan bakışları değişiyor öncelikle kafalarımızı değiştirmek gerek ki saglıklı bir nesil yetişsin.

:cat:kesinlikle katılıyorum

hem babasını hem kendini yakmış zavallı
nasıl bi ruh halindeydi nasıl bi tastışmaydı bilinmez amaaa
Allah rehmet eyleyee:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir film de izlemiştim öğretmen öğrencisine "Adam mısın lan sen, sen kimsin" gibi sözler söylemişti, öğrenci de yumruk atmıştı.....:pale: Çok tehlikeli zamanlar ama bu şekil de sonuçlanması üzücü. Bir de olayın motosiklette cereyan etmesi kötü, yine günah keçisi oldu iyi mi.. :pale:

Gökhan ın kastettiği şey bağırmak değil..

Öğrencilik zamanlarında öyle deliliklerim vardı tabi ama baba çok farklı kavram ya :pale: İnsan hiç kendisini yetiştiren insanı öldürür mü :pale: Allahım sen bizi koru böle şeylerden

Cinnet geçiren baba 3 çocuğunu ve karısını öldürürken, zorla evlendirmeye çalıştıkları kızları evden kaçınca töre cinayeti diye öz kızlarını öldüren, vay benim kızımın konuştuğu varmış namusum beş paralık oldu diye yine öz kızını öldüren babalar varken bu evlatlarada şaşmamak gerekir. Kendi kızını pazarlayan anneler babalar ağbiler biliyorum ben. Motosiklet tabiiki sebep olamaz ama bunun altında kimbilir neler vardır..

işte sadece üremek dedikleri şey dogmasına sebep ol sonra terbiye etme. bence o çocuktan çok onu o şekilde yetiştirenlerde suç var.babasını öldüren, diğer insanlara neler yapabilir.

Babası ile sürekli kavga ettiği öğrenilen gencin son olarak da motosiklet meselesinden babası ile tartıştığı ve bu tartışma sonunda babasını vurarak öldürdüğü öğrenildi. Mahkemeye çıkarılan genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[/url]

Yazık etmiş. Kendinede, Babasınada.....:pale:

adam gidip babasını öldürmüş hayret bişi yaaa...
tamama motosiklet bi tutkudur denilebilir ama bu da artık işi bozuyo ya...
allah rahmet eylesin ne diyeyim..

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
ilk jawamı aldığım zaman bir ay saklayabildim babamdan ,sonrasında üfff ne kızmıştı neredeyse evlatlıktan reddetecekti sonra yavaş yavaş sakinleşmişti.
bazı şeylerden korktukları için karşı çıkıyorlar, hepimiz bu olayları iyi kötü yaşıyoruz ama buralara kadar gelmesi çok üzücü.arkadaşımız eminim çok pişmandır ölenede allah rahmet eylesin.

yazık ama bu şekilde alınan motorsikletler feci intikam alıyormuş:pale:
herşeyin güzelliği varken nedir bu dünya malı için kırılan kalpler.
yazıktır günahtır:farao:

bende yaşadım bu olayı hemde babam o kadar ileri gittiki beni karamandan kowdu ben yaptım gık demedim o öyle dedi diye bendemi babamı öldürmem lazımdı

bence olayın içeriği farklı motor tartışması buna tuz biber oldu gitti güzelim adam ve oğlan

yazık hemde çok yazık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar