Motor için öneri LED Xenon far

Cbr125r motorumun uzun farları yandı. Önceki takılan fardan çok çok memnundum ama aynısından bulamadım değerleri hakkında bilgimde yok(lümen, ışık değeri, volt değeri vs. ekte bir resmi var sadece TAİ-Yİ markası başka bir bilgi yok bu sanırım h4 kısmında kısa uzun şeklinde yanıyor ledleri. Üründe sevdiğim kısaları nerdeyse yok denecek kadar az uzunları çok üst düzeyde güçlüydü.)

6000k yüksek lümenli(beyaz ışık) bir xenon led far almayı düşünüyorum önerdiğiniz ürün varsa 150 ye kadar limitim var.

j6jvXL.jpg

Not:Baya bir araştırma yaptım çok fazla ürün buldum fakat benim motorumun desteklediği volt yada başka bir ayrıntısı var mı bilmiyorum bu yüzden konu açma gereği duydum.

Son düzenleme:
Kardeşim kısa farın yanıyorsa seni idare edebilecek durumda ise ve zamanın varsa AliExpressten al CNSunnyLight markasının h4 ledi var. Ben kullanıyorum gayet güzel aydınlatması iyi. 18 günde geldi bana. 30 tl fiyatı. Eğer AliExpresse yeni üye olursan sana 4dolar hediye veriyor onunla beraber 15 TL ye alabilirsin. Nacizane önerim budur. TRdeki sitelerde 50-60 fiyat bandında satılıyor aynı ürünler.

Bir konuda bilgi vermek isterim. Led ve xenon farkli teknolojilerdir. Genellikle ikisi de siddetli isik verdikleri ve renkleri beyaz oldugu icin dilimize led xenon olarak gecmistir.

Led ampullerde kucuk cip seklinde ledler vardir, xenon ampullerde ise ampul icindeki gaz sayesinde aydinlatma saglanir. Sizin gosterdiginiz ampul leddir.

Malesef tavsiyede bulunacak kadar urun kullanmadim. Ama ledler uzun omurlu ve daha sagliklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar