Motor icin KGS

Dün bi arkadaşa rastladım (motor sürücüsü), KGS almış. Sınıf 6 aldın di mi dedim. "Yooo , ne farkı var ki" dedi.
Coğumuz biliryordur belki ama bilmeyen ardaşalar için, KGS 'de sınıf 6 yani motorsikletler için halen %20 indirim uygulaması devam ediyor. KGS alacaksanız sınıf 6 alın.

Detaylı bilgi için
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/KGS.aspx

ben kgs kartı yerine temaszı kredi kartı kullanıyorum içine paramıda gömmediğimden hem araba hem motor için kullanabiliyorum.

ben kgs kartı yerine temaszı kredi kartı kullanıyorum içine paramıda gömmediğimden hem araba hem motor için kullanabiliyorum.

Temassız kredi kartı tabiiki para gömmemek açısından pratik, fakat araba (sınıf 1) veya motorla (sınıf 6) geçtiğinde okuyucu farkı anlayamayacağı için ikisindede aynı sınıf ücreti alacaktır.
Tanımladığın sınıf eğer 1 ise motorsiklet için fazla para ödemen anlamına gelir, eğer sınıf 6 tanımlı ise bu seferde araba ile geçişte motor sınıfı kartı kullanman kurallara aykırı. Karta tanımlı kgs'nin sadece tanımlı olan plaka ile kullanılması gerekmektedir. Sonra başımız ağrımasın diye yazıyorum, Karayollarında çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın :queen:

temazsız kredi kartında sonradan plaka belirtiliyor. kartın arkasında otomatik 1. sınıf yazıyor. hergün kullanmadığımı ayda belki 2 ayda bir kere kullanmadığımı varsayarsak çok da önemli değil. içinde bakiyem var ya da yok düşünmemek en önemlisi.
ama diğer türlü kartlı da ve her gün kullanan kişiler için büyük fark yaratır hele hele de istanbulda yaşıyan birisi ise.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

aklıma da gelmişken. diyelim ki iki araç biri ogs li biri ogs siz.
ogs tanımlı olan kaçak geçiş yapsada hesabından düşülüyor . diğer araçta ogs ile yoluna devam.
size bir tüyo.
uygulayın demiyorum. yakalnırsanız cezası var :)

Garanti internet şubesinden sipraiş verdim direk adresime geldi.
6 sınıf.
ayrıca otomatik yükleme talimatı var 10 liranın altına iner inmez hesabından otomatik yükleme yapıyor.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
6 sınıf.
ayrıca otomatik yükleme talimatı var 10 liranın altına iner inmez hesabından otomatik yükleme yapıyor.

bende bugun gectim siparişimi garantiden verdiğin bilgi için teşekkürler:cat:

ben köprüyü kullanıyorum plakama kayıtlı 1. sınıf araç ogs si aldım geçiyorum rahat rahat fazladan para ödüyorum ama kamyon ve otobüsleirn egsoz hizasında beklemek bayağa yoruyordu beni :bounce:

temazsız kredi kartında sonradan plaka belirtiliyor. kartın arkasında otomatik 1. sınıf yazıyor. hergün kullanmadığımı ayda belki 2 ayda bir kere kullanmadığımı varsayarsak çok da önemli değil. içinde bakiyem var ya da yok düşünmemek en önemlisi.
ama diğer türlü kartlı da ve her gün kullanan kişiler için büyük fark yaratır hele hele de istanbulda yaşıyan birisi ise.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

aklıma da gelmişken. diyelim ki iki araç biri ogs li biri ogs siz.
ogs tanımlı olan kaçak geçiş yapsada hesabından düşülüyor . diğer araçta ogs ile yoluna devam.
size bir tüyo.
uygulayın demiyorum. yakalnırsanız cezası var :)

40 lira cihaza para vermeye gerek yokki kgs tanımlı plakadan da düşüyor.

Dün bi arkadaşa rastladım (motor sürücüsü), KGS almış. Sınıf 6 aldın di mi dedim. "Yooo , ne farkı var ki" dedi.
Coğumuz biliryordur belki ama bilmeyen ardaşalar için, KGS 'de sınıf 6 yani motorsikletler için halen %20 indirim uygulaması devam ediyor. KGS alacaksanız sınıf 6 alın.

Detaylı bilgi için
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/KGS.aspx

6. sınıf KGS var evet ama o siteye kadar girmişken şuraya bakmak aklınıza gelmedimi hiç

6. sınıf için indiriminiz yok arkadaşlar aynı siteden başka bir link
bu köprü geçişleri için
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/KopruGecisUcret.aspx
bu linktede anadolu otobanı için exel dosyası hazırlanmış o bulunmakta ama 6. sınıf yok 1-2-3-4-5 var 6 yok..
http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectio...llar/OtoyolKopruUcret/AnadoluOtoyoluGecis.xls

diğerlerine bakabilmeniz için gerekli olan linkte burada
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretlerYeni.aspx

hepinize iyi sürüşler

Kgs kartını gişelerden alın

6 sınıf.

Arkadaşlar,
KGS kartlarınızı otoyol gişelerinde KGS dolum ve satışı yapılan noktalardan almanızı şiddetle tavsiye ederim.
büyük para değil ancak bizimde Ziraat Bankasından aldığımız KGS karta otoyol yol gişesinde dolum yapmadılar!!
Ziraat Banktan başka bir yerde dolum yapılamıyor. Motosiklet KGS indirimli olduğundan avantaj sağlamakta.

Kısacası: kartınızı nereden aldıysanız ancak orada doldurtabileceksiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------

6. sınıf KGS var evet ama o siteye kadar girmişken şuraya bakmak aklınıza gelmedimi hiç

6. sınıf için indiriminiz yok arkadaşlar aynı siteden başka bir link
bu köprü geçişleri için
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/OtoyolKopruUcret/KopruGecisUcret.aspx
bu linktede anadolu otobanı için exel dosyası hazırlanmış o bulunmakta ama 6. sınıf yok 1-2-3-4-5 var 6 yok..
http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectio...llar/OtoyolKopruUcret/AnadoluOtoyoluGecis.xls

diğerlerine bakabilmeniz için gerekli olan linkte burada
http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretlerYeni.aspx

hepinize iyi sürüşler

6'ncı sınıf KGS var, yakın tarihte aldım...indirimi de var..diğer araçlardan farklı düşüyor tutarı.

Bende 1 yıldır garanti otomatik dolumlu 6. sınıf kgs kullanıyorum. Ayarladığın miktara ( bende 15 lira) düşünce kendisi otomatik yüklüyor, ayrıca internet şubesinden önceki geçişleri de görebiliyorsunuz. Çok kullanışlı, karayollarının kgs si ile hiç işim olmaz, bitince açık gişe bul ki yükletesin.......

Bende Garantininkini kullanıyorum. Gayette memnunum. Otomatik doldurmasıda ayrı bir güzellik. :)

Ben 1 yılı aşkındır hergün 6.sınıf KGS kullanıyorum, önceleri araba 3 lira iken 6.sınıf 2,25 idi. Ama 6 ay önce indirim kalktı 6. sınıftan da 3 lira alıyor, yani bir yanlışın var. Ayrıca KGS den okutmadan geçersen de plakadan yazar KGS hesabına.

kara yollarında motosikletler için ogs uygulaması başladı ama sınıfı bir olarak geçiyor 1 temmzuda yayınlanmış.

Geçen hafta Kgs almak için Ziraat Bankası'na gittim. Ellerinde motosiklet için olan kartlardan yokmuş. Ben de alamadım. 1. köprüye gitsem orada Kgs satılıyor mudur? Geçmeden önce alsam sonra geçsem. Bilmediğimden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben 1 yılı aşkındır hergün 6.sınıf KGS kullanıyorum, önceleri araba 3 lira iken 6.sınıf 2,25 idi. Ama 6 ay önce indirim kalktı 6. sınıftan da 3 lira alıyor, yani bir yanlışın var. Ayrıca KGS den okutmadan geçersen de plakadan yazar KGS hesabına.

Denemeden yazmamak için dediğim gibi bizzat test ettim. Garantiden hesaba bağlı 6. sıfın KGS aldım ve istanbul-adapazari arası 2.8 tl verdim, KGS hareketlerimden ilgili kısmı ekliyorum.

aşağıdaki karayolları ücret listesine bakarsanız indirimsiz fiyat 3.5 TL 'dir.

Yani sadece 6.sinif / motorsiklete özel %20 indirim devam etmektedir. Sizin 6.sınıf karta indirim uygulamadı ise itiraz etmeniz uygun olacaktır, boşuna fazla para ödemeyin.

Son düzenleme:
inanılmaz derecede üzüldüm ve garanti bankası çalışanına lanet ettim.ben alırken oradaki sayın çalışan sınıf farklı olmadığından bahsetmişti ben bildiğim halde yanılttı beni şimdi elimde 1.sınıf kgs var bunu kırıp kayboldu diyerek başka alabilir miyim?

inanılmaz derecede üzüldüm ve garanti bankası çalışanına lanet ettim.ben alırken oradaki sayın çalışan sınıf farklı olmadığından bahsetmişti ben bildiğim halde yanılttı beni şimdi elimde 1.sınıf kgs var bunu kırıp kayboldu diyerek başka alabilir miyim?

Kartı veren çalışanın cehaleti... Bence 6.sınıf çıkarttır sonuçta para istemiyor internet şubesinden başvurunca. Eskisini de kayboldu diye iptal ettirmeye çalış aynen dediğin gibi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kgs

Geçen hafta Kgs almak için Ziraat Bankası'na gittim. Ellerinde motosiklet için olan kartlardan yokmuş. Ben de alamadım. 1. köprüye gitsem orada Kgs satılıyor mudur? Geçmeden önce alsam sonra geçsem. Bilmediğimden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

SHELL benzin istasyonlarının çoğu Halkbank KGS'li Shell kart veriyor.5 liralık bile dolduruyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar