- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.Ben 28 yaşındayım ve bankada birikmiş 20 bin tl civarı param var.Eczacılık fakültesi mezunuyum ve küçüklükten beri içimde hep dünyayı gezme isteği var.şimdi bunu yerine getirmenin tam sırası fakat bilgilerim buna yeterli değil.Bu iş için en uygun aracın motor olduğuna kararlıyım ve benim istediğim motor hem tarlaya dağa hemde yola gelmeli.benim aklımdaki en iyi motor bmw nin GS serisindekiler özellikle de Bmw F 1200 Gs fakat bu motora sadece dış görünüş itibari ile heveslendim motoru yeterlimidir ve sağlamığı konusunda bilgim yok.Benim planım sizin yardımlarınız doğrultusunda güzel bir motor almak(2.el yada 0 olabilir)ve eczacılık diplomamı işletmesi için birine vererek aylık 2 bin tl gelir sağlamak.Bu kişi bana olduğum yerdeki atmlerden parayı aylık yollıyarak benzim vs.. gibi ihtiyaçlarımı giderecek parayı sağlayacak.Gitmek istediğim öncelikli yer Amerika.Fakat yolda arazi vs.. yerlere de dalabilirim
Sizce hangi motor benim isteklerime cevap verir ve amerikaya gidene kadar benzin bana ne kadara mal olur.Bu arada Eskişehirde ikamet ediyorum buna göre benzinle ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Yardımlar için şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleme: