Motor ,Hız Ve Ölüm :(

one

Sayenizde oldu abi.Yoksa Allah bilir ama ben burda olmazdım.En azından hasta olur qene olmayabilirdim.Kaskımı seviyorum ama 1450 gram olması rahatsız ediyor :( boynumu ağrıtıyoR .Ama olsun yinede ayrılamıyorum.Hem modifiyeli motorda kask olunca daha ilginc oluo insan : )

kaskın neresi ağır gelir dostum tarif edermisin?ilk defa birinin boynuna baskı yapan kask duydum hemde 1450 gr lık bir agırlıga sahip bi kask :cyclopsan

ya bu tip videolar moralimi bozuyo arkadaşlar mümkünse videoları seçerken biraz daha dikkatli olalım..

kaskın neresi ağır gelir dostum tarif edermisin?ilk defa birinin boynuna baskı yapan kask duydum hemde 1450 gr lık bir agırlıga sahip bi kask :cyclopsan

sen yıllarca kasksız bin sonra nasıl baskı yapsın gor! :queen:

şaka bi yana mondial in beleş verdiği kask kafamda ucacak gibi oluo öbürü ise ne biliim uzun mesafede baskı yapıyor.En buyuk cektiğim acı da o kaskı 450 km başımda gezdirdiğim gün,

3 gün ağrı çektim.

one

sen yıllarca kasksız bin sonra nasıl baskı yapsın gor! :queen:

şaka bi yana mondial in beleş verdiği kask kafamda ucacak gibi oluo öbürü ise ne biliim uzun mesafede baskı yapıyor.En buyuk cektiğim acı da o kaskı 450 km başımda gezdirdiğim gün,

3 gün ağrı çektim.

bende kasksız dolaştım ilk başlarda ama ilk defa senden duydum ağırlık yaptığını.Neyse sen ne olursa olsun ihmal etmemeye bak inan hiç ummadığın anda işine yarayacaktır.Başımdan geçtiği için söylüyorum motorla bir kez kaza yaptım ve kaskım parçalandı kask sayesinde bugun hayattayım,o gün bu gündür gideceğim yer 100mt bile olsa takarım.2 kaskım var biri her daim yedekte durur.10kg de olsa kullanmak zorudayız!

bende kasksız dolaştım ilk başlarda ama ilk defa senden duydum ağırlık yaptığını.Neyse sen ne olursa olsun ihmal etmemeye bak inan hiç ummadığın anda işine yarayacaktır.Başımdan geçtiği için söylüyorum motorla bir kez kaza yaptım ve kaskım parçalandı kask sayesinde bugun hayattayım,o gün bu gündür gideceğim yer 100mt bile olsa takarım.2 kaskım var biri her daim yedekte durur.10kg de olsa kullanmak zorudayız!

kesinlike haklısın.Sonucta kaç kg olursa olsun takacağız.kendimiz için takmalıyız...

nereye bakarsan oraya gidersin derler ya aynen oyle olmuş kamyonu görünce kamyona bakmış ve kamyona gitmiş yazık olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut::salut:

nereye bakarsan oraya gidersin derler ya aynen oyle olmuş kamyonu görünce kamyona bakmış ve kamyona gitmiş yazık olmuş.

Nereye bakarsan oraya gidersin die birşeye inanmıyorum ben!...HErhangi bir aktivitede bulunmazsan viraj için istediğin kadar bak gitmezsin...Olay budur...

Ayrıca o hızda o virajı almanın mümkünlüğünü kameranın takılı olduğu arkadas göstermiş.Sadece çizgisini kaçırmış ve telaş yapmış....AMa tuğper'in haberinden sora bunu izlemek beni yeniden ağlattı...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok kötü.... Hele ki o çeken arkadaşın o andaki durumunu düşünemiyrum....:pr::pr:

böyle motor kullanırsak kask ne yapar koruma ne yapar dizlik ne yapar lütfen dostlar size bişey olmasın mümkün olduğunca riskli kullanmayalım zaten araç şöförleri gerekeni yapıyor yolda bizlere lütfen dikkat edin lütfen

aslında hakikaten o süratle alınamayacak bi derinlik görünmüyo viirajda. ama herşey sürücünün kendi limitlerini bilmesinde yatıyo. özellikle bölünmüş olmayan bi yolda viraj çalışmaktam bi çılgnlık

motosiklet denilen bu aracın en ufak bir hatayı dahi affetmediğini bi kez daha gördük burada, kısaca dikkatli olmak virajlara girerken artistik yapmamak doğru hız ve acıda dönmek gerek.

hepimizin başına gelebilecek birşey bence bu, bir anlık karşı şeride geçmeler
olabiliyor bazen, bu adam hatasının bedelini pahalı ödemiş bence :(

boy

Bu kaza yüksek süratten değil, sürücünün motora hakim olmamasından kaynaklanmaktadır. Dikkat ederseniz sağa doğru virajda sürücü çok viraj içinde kalıyor ve motor viraj dışına doğru açıyor. Burada yapması gereken viraja daha sol dıştan girmek ve motoru daha fazla yatırmaktı. Videoyu dikkatli izleyin motor karşıdan gelen araca çarpmadan hemen öncesinde nasıl virajın soluna doğru kayıyor.

Bu kaza yüksek süratten değil, sürücünün motora hakim olmamasından kaynaklanmaktadır. Dikkat ederseniz sağa doğru virajda sürücü çok viraj içinde kalıyor ve motor viraj dışına doğru açıyor. Burada yapması gereken viraja daha sol dıştan girmek ve motoru daha fazla yatırmaktı. Videoyu dikkatli izleyin motor karşıdan gelen araca çarpmadan hemen öncesinde nasıl virajın soluna doğru kayıyor.

haklısın ama onun ordaki dikkatsizligi ve acemilgini hız dahada pekiştiriyor ve kamyonu görünce bütün kontrolünü kaybetti (((

Kabiliyetin ne ise, o kadar gaz açacaksın. Yoksa sonu böyle kötü sonuçlanabiliyor.

abicim hız=ölüm motorda kaporta denen hiç bir şey yok lütfen dikkatli kullanalım :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar