- Konu Yazar
http://korku.izlesene.com/video/korku__gerilim-motor-hiz-ve-olum/344041&ref=siteRelatedNamei
çok kötü oldu ya :salut::salut:
çok kötü oldu ya :salut::salut:
+13 15 18 artık bilmiyorum hangisi uygunsa ondan koysaydın keşke konu başlığına.
Üzücü bir görüntü. Keşke izlemeseydim... Herzaman ki gibi merakımıza yenik düşüyoruz.
o kadarda keskin viraj değil ama nasıl gitti oraya onu anlamadım.
Evet viraj çok keskin değil ama o viraj için o hız gene de fazla değil mi?
teknoali kardeşim;
yaptıklarınla paylaşımların birbirini tutmuyo.yani biz buna çelişki diyoruz...
daha düne kadar kaska karşı çıkıodun.şimdi takıyorum diyosun taby bunu bilemem.ben sadece yazdıkların,yayınladıkların kadarını biliyorum.
öyle empoze ettin ki,bana göre sen ve arkadaşların modifiye delisi.
gezi resimlerinin hiçbirinde kasklı bi sürücü görememiştim...
ayrıca söyledğine göre 130gibi hızları sizde görüyosunuz ve kasksız!!!
şimdi söylermisin bu video seni bu kadar etkilediyse hala neden bu tür davranışlar içindesin???
ki bu adamlarda koruyucu ekipmnlarda var!
haaaa bana seni ne ilgilendirir diyebilirsin.en doğal hakkın.
ama ben böyle düşünüyorum.
saygılar....
Evet sevgili arkadaşım.Çok güzel bi konuyu söyledin.Daha düne kadar kask a karşıydım.Ama şimdi heryerde takıyorum.
Evet arkadaşlarım ve ben modifiyeyi seviyoruz.ama onlar kask takmıyor olması onları ilgilendirir.ben takıyorsam bnm için problem yok..
burada bana yapılan yorumlar beni etkiledi.Kaskın değerini anladım.Üye lerden bazı abilerime sordum.(okuyan hatırlar)
Koruyucu mont alacağım nasıl bi şey iyidir, nasıl uygundur diye.
Şu an LAZER celik kask kullanıyorum. ve kullanmaya devam....
saygılarmla .
o kadarda keskin viraj değil ama nasıl gitti oraya onu anlamadım.
Evet sevgili arkadaşım.Çok güzel bi konuyu söyledin.Daha düne kadar kask a karşıydım.Ama şimdi heryerde takıyorum.
Evet arkadaşlarım ve ben modifiyeyi seviyoruz.ama onlar kask takmıyor olması onları ilgilendirir.ben takıyorsam bnm için problem yok..
burada bana yapılan yorumlar beni etkiledi.Kaskın değerini anladım.Üye lerden bazı abilerime sordum.(okuyan hatırlar)
Koruyucu mont alacağım nasıl bi şey iyidir, nasıl uygundur diye.
Şu an LAZER celik kask kullanıyorum. ve kullanmaya devam....
saygılarmla .
hız fazla ama hangimiz altında o motor olsa basardık değil mi ?![]()
tamam işte bende diyorum ki başlıkta hız ölüm falan yazıo.makinaları modlayıp hız yapmıomusunuz dedim....
neyse her koyun kendi bacağından asılır:rendeer:
düz yolda 100 km ye aşırı sürat diyen arkadaş şimdi 80 ile girilen viraja keskin değil diyor, demekki o sürat o yola uygun değilmiş dimi?
valla ben o viraja o süratle girmezdim "hangimiz" den beni çıkart :mrgreen:
düz yolun bile birsürü tehlikesi var(cukur, taş vs. vs.). Sadece cevap olsun diye cevap verme bence.
sendende böle yazılar okumak sevindirici.kaskın önemini bilmeyen bir kişiye daha bunu anlatabildiysek ne mutlu bize.kask hayat kurtarır bilesin.bayramda kaza yapmıştım.belki benim için açılan topic'i görmüşsündür.eğer ozaman kaskım olmasaydı belki bu siteye bir daha giremezdim.neyse kaskını her zaman tak.senden başka bişey istemiyoruz...
....: