Motor Hiç Çalışmıyor?

Çalıştırmadığın halde zayıflıyorsa akü değişecek demektir, doğru.

12V-8Ah lik aküyü 50-60 liraya alabilmen lazım.
Çorlu da öyle en azından, BOSCH marka alabilirsin.

Normal aküler 35 50 70 gibi yuasa alırsan akünün kralıdır 100 ile 250 arası değişir amperine göre.

maşallah fiyatlarıda iyimiş:mrgreen: aman ya umarım sorun olmaz! gerçi içimde öle bi kuruntu var

aslında bende bi tane yuasa akü var 12 v 9 amper benim motorun marş motorunu ceviremiyodu 12 amperle değiştirdim verim istersen sana yuasayı para istemez seninki scuterya hertürlü çalıştırır

aslında bende bi tane yuasa akü var 12 v 9 amper benim motorun marş motorunu ceviremiyodu 12 amperle değiştirdim verim istersen sana yuasayı para istemez seninki scuterya hertürlü çalıştırır

Sağol Olur aga sorun olursa paslaşalım getirirsen Bende sana kahve ısmarlarım çözeriz hemde tanışırız artık:)

Bravo sakinşeytan, işte paylaşım işte motorcu olmak!!!:bestmt::bestmt::bestmt:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Sağol Olur aga sorun olursa paslaşalım getirirsen Bende sana kahve ısmarlarım çözeriz hemde tanışırız artık:)

ya benim teker patlak nasıl gelim :D msn atsana pm den

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

Bravo sakinşeytan, işte paylaşım işte motorcu olmak!!!:bestmt::bestmt::bestmt:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:

sende saol motorcu motorcunun halinden anlamalı dimi ama :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

:)sağolsun ya eli bol motorcu

dünden beri ha aküydü ha sigortaydı tartıştık meğer sorununun cvp ı bende saklıymış :queen:

günaydın arkadaşlar ya bugün kalktım motora atlıyım işe gelim dedim yok motor çalışmıyor.Marş yapılmıyor ateşleme yapamıyor gibi bi ses çıkıyor...Bide şöle 1 durum var:Motorla yolda giderkendiyelim bi su kanalından geçtimya ufak motor stop ediyor! Bu sorunların cewabı ne olabilir?Kapıya bağladım geldim öle yatıcak şuan.Gene aküde biter:pr:

günaydın arkadaşlar ya bugün kalktım motora atlıyım işe gelim dedim yok motor çalışmıyor.Marş yapılmıyor ateşleme yapamıyor gibi bi ses çıkıyor...Bide şöle 1 durum var:Motorla yolda giderkendiyelim bi su kanalından geçtimya ufak motor stop ediyor! Bu sorunların cewabı ne olabilir?Kapıya bağladım geldim öle yatıcak şuan.Gene aküde biter:pr:

yan sehpa açık olunca çalışmamasını sağlayan müşir arızalı olabilir mi

bir de
marş basmak için frenleri sıkmak gerekiyor mu

yok yan sehba çalışmıyor benim Onu iptal ettirmiştim 1 yıl önce ayrıca marş yapmak için frene basılıyor tabi ama Sorun Marş yapmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar