MOTOR HEVESIM KAÇTI (ÇALINDI BULUNDU)

Polislerle birlikte bulduk zaten Ya Insan sarrafi degilim ama anlarim insanin yüzüne baktığımda.
15 Senedir taniyorum okadar samimiyim böyle bişey yapacağı aklımın ucuna gelmez bide sabah ilk onu arayip çalındıgini soyledim düşünün siz.
Kameralari izlemesem bulamayacağim.

"İnsan sarrafı değilim ama insanın yüzüne baktığımda anlarım" demişsin. Peki neyi anladın çok pardon? Motorunu bu şahsın çalacağını mı anladın? çalmayacağını mı?
"15 senedir tanıyorum böyle bir şey yapacağı aklımın ucuna gelmez" demişsin. O halde yüzüne baktığında sadece çalmayacağını düşünmüşsün. Eğer tam tersi olsaydı seni tedbirsizlikle suçlardık. Neyse asıl konuya geleyim. 40 kere sorduk. Cevaplamadın. Bu 15 yıllık hırsız dostunla yüzleştin mi? Sana ne söyledi? Nasıl bir ceza bekliyor kendisini?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Motorumu eve çıkartıyorum. Hemen salon da duruyor. Hele bir çalmaya gelsinler. Mermi manyağı yapar çöpe atarım.
Bu arada silahım yok mermi ise yarın getirim dediğimi yaparım 😁

En güzeli en doğrusu abicim. Malını evinde muhafaza edeceksin.
Ha aradan 150 yıl geçer ve suç işlemek diye bir kavram ortadan kalkarsa o zaman kapının önüne koyabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar