Motor giderken kilitlendi ama çalışıyor

Öncelikle özürdilerim daha önce açtım bu konuyu ama takipte kalamadım kirlilik için kusura bakmayın

Tvs 150 model motorsiklet

Motoru ciklede çok beklmetmedim 3 dakika belki
Sonra yola çıkar çıkmaz agresif bir şekilde gitmeye başladım acelem vardı. Havada biraz soğuktu.
2 3 dakka sonra bir ses geldi ve her şey kapandı ışıklar felan motor durdu arka teker kaydı zor topladım.

Neyse kenara çektim ve çalıştırmayı denedim geri çalıştı ama motor üst kısmında vurma sesi var eve gidebildim motor çekişinde sıkıntı yoktu. 4 ay kadar önce oldu bu olay sıkıntılardan dolayı gösteremedim ustaya

4 ay sonra çalıştırmayı denedim haliyle çalışmadı biraz denedikten sonra çalıştı ses yoktu ama ısınınca tekrar demir vurma sesi geliyordu.
Ustaya gitmeme daha var öncesinde tahminlerinizi tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Motor kilitlendi sanıyorsan ve motor çalışıyorsa ya kitlenen motor değildir, ya da içeride oluşan hasar çalışmasına engel değildir.

Arkadaşlar silindir değişecekmiş silindir almam lazım bildiğiniz güvenilir bir yer varsa yardımcı olurmusunuz.
Kullanım klavuzunuda bulamıyorum silindir çapı ne oluyor bizim motorun 2014 model 150 cc rtr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar