Motor gaza boguldu calismiyor!!nolcak simdi?

İHTİYAR' Alıntı:
Motorun profilinde yazanmı
Evet sevgili Ihtiyar bende 94 model GSX-R 750 var!!bugün ilgilenemedim bi türlü,calisma saatlerim kötüydü ama hafta sonu mutlaka halledicem.Allahtan havalar kötüde cok koymuyo motorsuzluk!!!

boğulan motor nasıl çalışır iki gün önce arkadaşım seyhan 251 i boğdu

ve çözümüm ;

benim motora iple bağladık ikinci vitesse takmasını söyledim sonra bende 2 vitesle giderken yavşça debriyajı bırakmasını söyledim ve o şekilde bayağı bi patlama sesi geldi motordan en sonunda çalıştı egzosdan biraz siyah duman attı ama olcak o kadar

BmwPower' Alıntı:
Evet sevgili Ihtiyar bende 94 model GSX-R 750 var!!bugün ilgilenemedim bi türlü,calisma saatlerim kötüydü ama hafta sonu mutlaka halledicem.Allahtan havalar kötüde cok koymuyo motorsuzluk!!!

hoca senin motor 4 silindirli.. yani bujiyi deil bujileri temzlemen gerekecek.. :cherry: :queen:

Olmuyor arkadaslar olmuyoooor!!okadar ugrastim söktüm bujileri,hakkaten simsiyah olmus uclari bi güzel sildim temizledim.tüm ümidim bujilerdi emindim onlari temizleyince sorunun hallolacagindan ama maalesef hic bisey degismedi.temizlemeden önce nasilsa suan yine ayni!!anliyamadim gitti yani.Delirmemek elde degil....:pale: :pale: :pale:

daha öncede söylediğim gibi servise git kaç haftadır motorun ÇALIŞMIYOR ZATEN SIKINTIDAN NASIL PATLAMADIN ANLAMADIM

Bu kadar zamandır motorun çalışmıyorsa, sorun boğulma değil başka bişey. Anlamıyosan servise götür baksınlar. Eğer mekanik bir arızası yoksa, servis ateşleme sistemine ve yakıt sistemine bakacaktır. Birçok şey olabilir sorunu, en önemlisi bobin çıkabilir. (en iyisi sen o motoru bana sat, hazır çalışmıyo da 2000 lira veriyim :p )

bujileri söktükten ,temizledikten sonra buji yuvasına 8-9 damla benzin damlatıp bi dene bakim...

Arkadaslar hepinize yürekten tesekkürler ilgilendiniz yorumlarinizi yazdiniz!!Cok sükür motoru calistirmayi basardim eskisinden iyi oldu!!gercektende sorun bujilerdeymis cikardim iyice bi temizledim!!hemen calismamisti ama ertesi gün sorunsuz calisti.yardimlariniz icin tekrar tesekkürler
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Helal olsun yahu.eli anahtara deymeyen,eli yağlanmayan motorcu olurmu?
Vallaha beni karın ağrısı tutmuştu senin motor yüzünden.

İşte bu :) Hele şükür çalıştı motorun. Bütün site rahatlamıştır artık, hepimize dert oldu valla. Sevindim valla :cat:

Ya siz varya BITANESINIZ ya!!:rendeer: :rendeer: motorcunun motorcudan baska dostu olmazmis.derdime böylesine icten ortak olmussunuz ya Allah hepinizi hayalinizdeki makineye kavustursun insallah....motorcuya baska ne dua edilirki:queen:

BmwPower' Alıntı:
Ya siz varya BITANESINIZ ya!!:rendeer: :rendeer: motorcunun motorcudan baska dostu olmazmis.derdime böylesine icten ortak olmussunuz ya Allah hepinizi hayalinizdeki makineye kavustursun insallah....motorcuya baska ne dua edilirki:queen:

tabi abi motrcunun motorcudan başka dostu yok bea.. :queen: :queen: neyse inan bende çok sevndm çalıştığına.. :wiinkk: umarm bir daha sorun çıkarmas... bu arada motor kaç bin kmdeydi.. _?

vurduracaksin makineyi kardes 2. viteste...bak nasil oluyor..:) ama dikkat et birden calistiginda ileri dogru atak yapacagi icin..onun acik olsun ..bi arkadas bu sekilde duvara toslamistida.:):queen:

Aman dur abicim hallettik motoru,duvara muvara toslamadan ciktik isin icinden, Allahim hic bizamanda toslatmaz insallah!!buarada benim makine 32bin km. de:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar