motor garajı hakkındaa

arkadaslar siteye yeni üye oldum ve henüz motorum yok. Bundada en buyuk pay motoru koyacak bi garajımın olmaması. Malum şehirde apartman dairesinde yaşıorum ve apartmanımda kapalı garajımız yok. Acaba motorlarınızı nereye park ediyosunuz herkesin kapalı garajı mı var? Yani şu garaj sorunumu cozsem hiç vakit kaybetmicem ama bi halledemedim gitti.

merhaba , bende yeni aldım motorumu benimde kapalı garaj imkanım yok ama açık otoparka brandısıyla birlikte koyuyorum. çok fazla tedbirli olmak da aslında insanı hasta eder , biraz rahat olmak lazım , tabii kapalı garaj çok daha ii dir ama bence motor al arkadaşım erteleme isteklerini :)

kapalı otoparka bırakıyorum, motorlardan fazla ücret almıyorlar aylık anlaşınca..

Kapalı otopark en temizi...Bursa'da olsaydın amcamın otoparkı ayarlardım sana.Ayrıca zannedersem kapalı otoparklar akşam 21gibi kapanıyor..SAat problemi olmayan bir yer bulursan senin için çok iyi olur...

bikac arkadasın apartmanlarında kapalı otopark var bu aksam onlara soracam bakalım izin verirlerse garaj sorunum cozulmus olur

BEN APARTMANIN KAPISINDAN SOKUYORUM ORAYA BAĞLIYORUM ASLINDA 3 TANE BASAMAK OLMASA KÖMÜRLÜK KISMI ÇOK GÜZEL GARAJ OLUR:cat:

450 ytl ye aluminyumdan kapanır açılır yere sabitlenir motor garajı yapmışlar.
kullanışlı bişeye benziyor.renk seçeneğide var

hocam bos bı yer varsa bosta gozunun onunde gıt demırcıye ferforje kafes yaptır sonrada etrafına sac kaynat ustunede adam gıbı kılıt kralı acamaz:cat:

ALİ DEMİR bende senin gibi düşünüyorum sence nasıl bi fiyat çıkarırlar bize :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar