Motor Fiyatlari

Arkadaslar ekim ayında ilk motoruma kavusaacagım sizce ne zaman almalıyım ben ekim diyorum cünkü ehliyet o aralar gecicek elime ama beni ilgilendiren kısım fiyatlar artarmı azalırmı ne olur ne zaman almalıyım yardımcı olan ve ilgi gösteren arkadaslara şimdiden tesekkürler :silent:

Arkadaslar ekim ayında ilk motoruma kavusaacagım sizce ne zaman almalıyım ben ekim diyorum cünkü ehliyet o aralar gecicek elime ama beni ilgilendiren kısım fiyatlar artarmı azalırmı ne olur ne zaman almalıyım yardımcı olan ve ilgi gösteren arkadaslara şimdiden tesekkürler :silent:

valla burası turkıye ne olacagı bellı olmaz .ama kısa gırıyoruz dusmesı lazım fıyatların.

en azından kampanyalar olabılır.

Son düzenleme:
Ben üç sene bekledim 0 km'ler hiç oynamadı.Sonunda bastım parayı aldım YBR 250'yi.Çoook rahatım.Paran varsa hemen al derim.Döviz artarsa zam gelir,düşerse fiyatlar oynamaz.Çinli alacaksan,piyasa çinliye doydu.İstanbulda istediğin indirimi,istediğin taksidi yapıyorlar zaten.

son bir kaç gün içindeki dolar ve euronun yükselişi nedeniyle fiyatlar % 5 arttı zaten.
örneğin geçen hafta piaggio X9 250 7990 ytl idi şimdiki fiyatı ise 8 450 ytl
kışın gelmesi ile elbette fiyatlarda bir düşüş olması normal ama dolar yükselirse hiç şansın yok.

kış+ yeni model

genelde kış sezonu fiyatlar düşer... bir de bazı firmalar 2008 model çıktığında ellerinde kalan 2007 modellerin fiyatlarını hemen düşürürler. Onları takip edersen 2007 modeli baya uygun fiyata alabilirsin

ben tvs apache , cbf 150 ya da ybr alıcam su an 3500 ytl param var ama ehliyetsiz almak istemiyorum ne olur ne olmaz :p bu arada arkadasım 3650 ytl cbf yi kacırma diyor ama ben cbf den emin diilim aıkcası belki biraz daha para biriktirip 2. el almalıyım siz ne dersiniz 2. el konusunda

fiyatlarda azalma olacagını düşünmüyorum artma ise devlet vergileri artırmazsa olmaz. sen bence yaz bitmeden al parayı ayarlarsan hem yazın keyfini cıkarırsın..ehliyetsiz gezsen sorun cıkar fakat ehliyet kursuna dair belgeni gösterirsin pek sorun olacagını zannetmiyorum

mesela geçtiğimiz aylarda mondial fiyatları 400 indirmişti...

ne olacağı hiç belli olmaz .....

belki ithalat durur fiyatlar tavan yapar ...

burası türkiye

fiyatlarda azalma olacagını düşünmüyorum artma ise devlet vergileri artırmazsa olmaz.

daha ne vergisi artıcak arkadaşım...zaten iligimizi kemiğimizi kurutuyolar resmen...''0'' km bi motordan %37 ÖTV %18KDV + bunlara ek olarak dönem dönem ödediğimiz MTV falan derken verdiğimiz paranın %55-60'ını devlet babanın cebine koyuyoruz zaten...tek yegane zevkimizi özel tüketime sokup bu kadar vergi alıyolar diyecek bişey bulamıyorum....:pr::pr::pr:

ilk motor=2.el olmalı!

bence ilk motorun olacaksa 2. el olmalı.. malum çok düşüp kalkacaksın... sıfıra yazık olur.. ilk motor kullananlarda düşmeyen yoktur

asm

ben kışın ortasında aldım ama kuruş indirim yapmadılar

Ankara'da tek bayi olduğu için fiyatta indirim yapmadılar veya dist.den öyle bir talimat gelmedi için indirim yapmadılar

sözde sadece 100-200 ytl kazanıyorlarmış!

ben tvs apache , cbf 150 ya da ybr alıcam su an 3500 ytl param var ama ehliyetsiz almak istemiyorum ne olur ne olmaz :p bu arada arkadasım 3650 ytl cbf yi kacırma diyor ama ben cbf den emin diilim aıkcası belki biraz daha para biriktirip 2. el almalıyım siz ne dersiniz 2. el konusunda

2. el bir cbr 125 fena olmaz o paraya....

alacağın markayı söylemedin? örneğin honda 2008 leri çıkartırsa ekimde (ki çıkarması lazım yani ekimde) 2007 lerin fiyatı düşer.hatta çok düşerse ben bile alabilirim şimdiden:cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Benim de kafamda CBF 150 var. TVS Apache icin berbat diyen de var, iyi makine kilometlerce tik demeden goturuyor beni diyen de var. O yuzden kafam birazcik karsik.Ehliyet yuzunden motoru kisin alacagim ben de. Umarim o aralar fiyatlarda dusus olur.

daha ne vergisi artıcak arkadaşım...zaten iligimizi kemiğimizi kurutuyolar resmen...''0'' km bi motordan %37 ÖTV %18KDV + bunlara ek olarak dönem dönem ödediğimiz MTV falan derken verdiğimiz paranın %55-60'ını devlet babanın cebine koyuyoruz zaten...tek yegane zevkimizi özel tüketime sokup bu kadar vergi alıyolar diyecek bişey bulamıyorum....:pr::pr::pr:

dostum bende öyle diyorum bı devletin işi belli olmaz vergiler artabiliir zaten herşeyde vergi var motorun ki her ne kadar yüksek olsa da işi belli olmaz bunların!!

Benim de kafamda CBF 150 var. TVS Apache icin berbat diyen de var, iyi makine kilometlerce tik demeden goturuyor beni diyen de var. O yuzden kafam birazcik karsik.Ehliyet yuzunden motoru kisin alacagim ben de. Umarim o aralar fiyatlarda dusus olur.

tvs için genelde iyi diyolar ama bilmiyorum hondanın kalitesi tartısılmaz ama tvs yakısıklı duruyo sonra 13.5 beygir avrupada tasarım ödülü almıs ; hondayı cok büyük yapmıslar seleye 3 kişi rahat sıgar cok büyük kasa ve kalın bi imaj var 11.28 beygir kafam karısık fiyatları aynı babamda honda die tutturdu :farao: ama ben birazda sekil olsun istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum :pr::silent:

2.el piyasası

Tam aynı konuyu açarken farkettim bu başlığı.Başlığı yazan arkadaşla tamamen aynı durumdayım.bütçemde hemen hemen aynı.Ama ben kesin cruiser alacağım.Ben 2.el ilanlarına bakıyorum (örnek:jinlun150) ,biri 1300 e satarken biri daha kilometreli bir motora 2750 isteyebiliyor.Not:2006 model 0 ları 1950 YTL şu an.
Bu işlerde tecrübeli arkadaşlara sormak isterim.2500 fiyat yazmış bi arkadaşa 1300 teklif edersek burda ayıbı ben mi yapmış olurum o mu:silent:Yağmurlar yağmaya başlamışken uzun bi süre kullanamayacağım motora sezon fiyatı vermek te akıl işi gelmiyor.Son zamanlarda motor alıp satmış arkadaşlar fiyat ve özellik belirtirlerse hem bana hem de bir çok arkadaşa faydalı olurlar kanaatindeyim.Satacak motoru olan da [email protected] dan ulaşabilir.
Peşin ve üstüme hemen alarak.Adres Bursa,İstanbul da olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar