https://i.hizliresim.com/mRjDz0.png fanı sözde tamir eden adam, fotoda göstediğim yeşil kısma hararet gelmeden artık fan açıyor dedi bende tamam dedim teslim aldım motoru, fakat dün baya dur kalktan sonra fotoğrafta kırmızı okla gösterdiğim yere kadar hararet çıktı hemen motoru sağa çekip stop ettim ve iyice dinledim fan sesi vs duymadım motor neredeyse yanıcak kadar sıcaklamıştı tamirciyi aradım adam hala fan açar sen duyamassın diye benle inatlaşıyor 300 tlye yakın para aldı benden haram zıkkım olsun siz siz olun tamir ederlerken motorun başında bekleyin pazartesi günü servisine götüricem
Tahmin ettiğim gibi, motoru sürmeye devam etseydin de hararet kırmızı bölgeye gelmeyecek, sürekli olarak okla gösterdiğin yerde tutacaktı sıcaklığı.
Yarım saattir senin motorun kitapçığını arıyorum internette, zira her 250R'da hararet göstergesi yokmuş.
Bak ne diyor kitap;
The "correct operating temperature" is any temperature between the second low mark and the bottom of the red zone, which are connected together by an arc line.
Kaba saba Türkçesi : "Doğru çalışma sıcaklığı", birbirine bağlanan ikinci düşük işaret ile kırmızı bölgenin tabanı arasındaki herhangi bir sıcaklıktır.
Many bikes engage the fan just below the red zone, while others have been reported engaging the fan at the mid-way point on the temperature gauge. The most important thing here is that it's entirely normal for your bike's temperature gauge to run all the way up to the bottom of the red zone before the fan comes on.
Birçok motor fanı kırmızı bölgenin hemen altında tutarken, bazıalrının fanı sıcaklık göstergesinin orta noktasında tuttuğu bilinir. Buradaki en önemli şey, motorunuzun sıcaklık göstergesinin fan gelmeden önce kırmızı bölgenin altına kadar çalışmasının tamamen normal olmasıdır.
Motorunus sür, hararet kırmızı bölgenin altındaki çizgiden yukarı çıkmıyorsa sorun yok.