vfr800 e bittim yawww bu motorun fiyatını bilen varmı?
Cbf 150 ye abdurahman çelebi diyen adamın açtığı konuya bak....
Kendi kuyruğunu beğenmiyon anlaşıldı...![]()
heh lem geldim burdayım biraz geç oldu ama geldim sonunda. Mete_Han abicim , insan msn den yazar demi senim kulaklarını cınlatıoz die... Gelin gelin 10 mayıs10 Haziranda bekliyoruz boluya... Abantı gostereyim sizleri yuksek tepelere cıkartayım essiz golcuk manzarasını tattırayım... Metehan abicim topic acınca haber ver bana ben elimden gelen organizatorlugu yaaparım burdan... yeterki siz gelin...
Konuyu dagıttım biraz ama şimdi donuyorum konumuza...
Sitede Scorp arkadasımız var Derbi motoru var cok sekil alet yaa... O motorun o estetigine hastayım valla...
Mete-Han arkadaş
Seni küzellik yarışması meraklısı olarak gördüm bir an:queen:
(sana tavık kanat yapacam sözzz! soslu falan değil, ama ustasından mangallık:cataranteze aldım ki herkeş duymasın
)
:rendeer:
Mete-Han arkadaş
Seni küzellik yarışması meraklısı olarak gördüm bir an:queen:
(sana tavık kanat yapacam sözzz! soslu falan değil, ama ustasından mangallık:cataranteze aldım ki herkeş duymasın
)
:rendeer:
mete_han
Abi sen Cbf150'ye arkadan bakmadın sanırım :okey::
Bu arada bisiklet bu kadar hızlı gidebiliyorsa cbf de tekerlekli sandalye oluyo :queen: Bir de lastiklere laf edersin , altındaki motorun lastiklerine de mi bakmadın e be abi...
Şu an her ne kadar Cbf kullansam da sapına kadar Cbr'cıyım...
Kullanıyorum , seviyorum ... olmayanlar çatlasın :mrgreen:
Bu arada , cbr'a kötü diyosan bi 2 hafta sonra gel benim motora bak arkadan :rendeer:

estetik süper bişiidir. Öhm.
Bu topkte açıklanmaktaaa vee gereği gibi uzmanlarınca değerlendirilmektedir. öhm.
sayın Mete bey, do diyezi yannış firajda vurdu gibi geldi arkadaş ama:silent:
Estağfurullah tabii kiale:
mete_han
dua et motorunun arkadan fotografı yok :wiinkk:
hatta google'a yazdım fotografı bile yok :queen: yoksa bilinmeyen çan çin çon motorlardan biri mi bu :bounce:

kuyruktaki bir stıcker için benimi kırcan abi be...stıckersiz mal bu abicim...hadi sende gel bakayım doğru yola bizdensin...bu günlere ilerleyen yıllarda çok güleceksin...çocuklarına anlatacaksın...bakın yavrum ben buna bindim diye...güzel günlerdi...ok...göreceli...zevk&renk ambiance...
belkide sen bünyene uyum sağladığı için beğendin...cıbıfta ayakların yere değmeyebilir...![]()
Sizin kuyruk stoplarınız Yiba da 5 ytl.....:queen::queen::queen::queen:
Kaliteye bak....:queen::queen::queen: