- Konu Yazar
Yere düştüğümde avuç içimi koruyacak bir model var mı sürtünmeye dirençli bütçem 5000TL ayırabilirim birde hangi marka almalıyım genelde gördüğüm revit marka var önerileriniz bekliyorum.
online siparişle kesinlikle alma, her markanın fitleri birbirinden farklı,
avrupa yakasındaysan feyizoğlu, yada şirinevlerdeki motosiklet mağazalarının olduğu cadde, karşı taraftaysan hasanpaşadaki dükkanları gezin, her marka modeli görüp deneyip alabilirsin.
5000TL güzel para. Hasanpaşa'da çok alternatif bulabilirsiniz. Denemeden online'dan sipariş önermiyorum
Çeşit en çok nerde ben kask konusunda bana Hasanpaşayı önerdiler lakin eldivende neresi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Online verecektim lakin onu düşündüm uyar mı uymaz mı diye.
Motosiklet ekipmanı konusunda en çok mağaza çeşitliliği Hasanpaşa'da var. Kask olsun, eldiven olsun deneyerek alınacak her şey için gezilir. Hatta boş bir günde oralara çok yakın olan Haçapuri Pide'de istanbulun en iyi karadeniz pidesi yenir üstüne hasanpaşa tarafındaki motosiklet mağazaları olan mahalleye gidilip mağazalar gezilir, bir şey almayacak bile olunsa insan yine de alacak bir şey bulup masrafa giriyor.
Motosiklet ekipmanı konusunda en çok mağaza çeşitliliği Hasanpaşa'da var. Kask olsun, eldiven olsun deneyerek alınacak her şey için gezilir. Hatta boş bir günde oralara çok yakın olan Haçapuri Pide'de istanbulun en iyi karadeniz pidesi yenir üstüne hasanpaşa tarafındaki motosiklet mağazaları olan mahalleye gidilip mağazalar gezilir, bir şey almayacak bile olunsa insan yine de alacak bir şey bulup masrafa giriyor.
Fiyat uygunluğu ve çeşitlilik bakımından önerebileceğiniz bir mağaza var mı acaba?
Sizin önerdiğiniz yere gideceğim üstüne oradaki pideciye gidip yemeğinde yerim teşekkür ederim.
Sizin önerdiğiniz yere gideceğim üstüne oradaki pideciye gidip yemeğinde yerim teşekkür ederim.
Ben ekipman alışverişi için o bölgedeki motomax, motospartan, mototeks ve motoruma mağazalarından alışveriş yaptım, hepsinden de memnun kaldım. Tahminim diğer mağazalar da benzerdir çünkü o bölgede kötü hizmeti olan mağaza olsa diğerlerinin arasında iş yapamaz.
En son motosparan mağazasından revit eclipse yazlık mont almıştım. Eldivenlerimi motomax mağazasından almıştım ama o ara bütçem kısıtlıydı, en ucuz bulduğumu aldım, 4riders marka kışlık eldivenden elimdeki his ve rahatlık açısından memnun kalmadım. Tekrar kışlık eldiven alma niyetim var artık ben d efırsat yaratıp mağaza mağaza gezeceğim.
Ben de bütçe uygunluğu ve öneriler doğrultusunda Revit Eclipse yazlık mont alıp içine de içlik almayı planlıyorum. Genelde kış hariç diğer üç mevsim kullanacağım motorumu. Bu mevsimler için bu kombinasyonu önerir misiniz. Revit Eclipse ve içlik işimi görür mü.
Hatta boş bir günde oralara çok yakın olan Haçapuri Pide'de istanbulun en iyi karadeniz pidesi yenir
O pideciye bir kere Cyan'ı götürmüştüm, ikişer tane pide yemiştik.
En son Cyan, ben ve Tomygun yine o pidecide buluşup yemiştik. Diğer pidecilere göre biraz pahalı kalıyor ama malzeme kalitesi ve ustalık sayesinde bu parayı verdiğime değiyor dedirten bir pide yapıyorlar. Uff, İstanbuldan taşındım, istanbul'a gelmek için bahanelerimdne biri olacak.
Yine her konuyu sulandırıp köfte veya pide gibi yiyecek mevzularına getirmeyi başardım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Bu arada hangi harbiyedesiniz? Deniz mi yoksa? Eğer bahriyeliyseniz haberim olsun.
kara tankçı zırhlı birlikler diyelim.
revit eclipse içine çok güzel rüzgar alıyor, bir tek sırt tarafındaki koruma cebine ayrıca satılan korumayı da takınca oradan biraz çok hafif terletir gibi oluyor ama soğuklarda içine ne giyseniz üşütür gibi. içine içlik giymek yerine rüzgarı kesmesi için üzerine yağmurluk giyseniz, içine de kazak falan giyseniz yeter ya da yün içlik bile olur.