bayan olduğunuzu söyleseydiniz çoktan pozitif ayrımcılık görmüş olurdunuz diye düşünüyorum :rendeer:
detayı hakkında bilgim yok ama kendime mont bakarken şu mont çok hoşuma gitmişti, bayan modeli olduğunu öğrenince üzüldüm, görmüşken paylaşmak istedim
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...tovento-stella-t-gp-plus-mont-146671249/detay
buyuk ekipman firmlarinin cogunun erkeklere gore olan montlarinin bayan versiyonuda mevcut.
Mesela Revit Galactic Jacket benim cok hosuma gidiyor bayan versiyonunuda yapmislar.
kisacasi kaskda ve diger ekipmanlarda buyuk markalardan sasma (tabii imkanin varsa) Dainese , Alpinestars , Revit. Kaska da Arai , Shoei , AGV , Shark , HJC (Turkiyede fazla bilmezler ama Amerika da falan cok populerdir.)
benim kullandigim ekipmanlarda cok bilinen bir marka degil Turkiyede. Agvsport Dainese in ve AGV kasklarin kardes firmasidir ve California SuperBike Okulunun tulumlarini montlarini falan onlar yaparlar. Mesela aldigim Eldiveni herkese oneririm AgvSport GPR Gloves avucici kanguru derisi ve kanguru derisi bir eldiveni bu fiyata bulmak oyle kolay degil.
kisacasi kaskda ve diger ekipmanlarda buyuk markalardan sasma (tabii imkanin varsa) Dainese , Alpinestars , Revit. Kaska da Arai , Shoei , AGV , Shark , HJC (Turkiyede fazla bilmezler ama Amerika da falan cok populerdir.)
benim kullandigim ekipmanlarda cok bilinen bir marka degil Turkiyede. Agvsport Dainese in ve AGV kasklarin kardes firmasidir ve California SuperBike Okulunun tulumlarini montlarini falan onlar yaparlar. Mesela aldigim Eldiveni herkese oneririm AgvSport GPR Gloves avucici kanguru derisi ve kanguru derisi bir eldiveni bu fiyata bulmak oyle kolay degil.
Revitt kanguru derisinden imal ediliyor.Su gecirme veya boya atma sorunu yaşamadım.Belki yagmurda uzun sure kullanmadigimdandir.Ama ıslanmış deri kokuyor ))
Başka yere gitme imkanım yok ne yazık kiinternet alışverişini de sevmiyorum. Motoru aldığımız bayiide ürünler vardı , oradaki ürünlerden seçerim artık shoei felan var kaskta kaliteli ürünler satıyorlar sanırım montta ıxon diye bir marka görünüyor! Umarım başka markaları da vardır !!
Satıcı arkadaşın yönlendirmesine göre bütçemize uygun olan birseyler alırız. Sıkıntı olmaz inşallah. Konuyu dağıtmak gibi olmasın bangkok her zaman mı sıcak ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Bu arada 500 sen fazla görüntülemeye rağmen sadece 5 6 kişi ekipmanları hakkında paylaşım yaptıekipmansız motor kullanmıyoruz , ( evet belki eski başlıklar nedeniyle sıkıldınız, yeni arkadaşlar da hala o mu bumu diye yeni sayfalar açıyor ( tek ürün hakkında) ama ) kullandığınız ürünlerin markasını ve memnuniyetinizi belirtseniz , hepsini bir arada bulsak daha verimli olur diye düşünmüştüm.
Bakıp sayfayı kapattığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar, tam olarak olması gereken forum havası ! ::alkiis::::alkiis::::alkiis::