Motor ehliyeti sınavı nasıl geçilir ?

Hadi sınavına çalışırsın okursun tamam.

peki direksiyon sınavında ne yapmamız gerekir cidden çok zor araba gibi değil. uzun süredir araba kullanıyorum ve araba sınavında çok kolay

motorda felan sırat köprüsü var

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerden biliyorsun çok zor olduğunu?
Daha önce sırat köprüsünden geçtinmi?

platform basit duz karsiya bak hafifte gaz ver ustundeyken kolayca geciyorsun. Onemli olan trafikte dikkatli ol cizgilere basma emniyet seridine girme, stop ettirme yeter.

platform basit duz karsiya bak hafifte gaz ver ustundeyken kolayca geciyorsun. Onemli olan trafikte dikkatli ol cizgilere basma emniyet seridine girme, stop ettirme yeter.

dışarıda zaten sürüyoruz motor geçmişimiz iyi ama dediğim gibi sınavı çok saçma birde ufak bi hata yapsan vermezler ehliyeti

benim de A2 ehliyet sınavına girmem lazım. Araba ehliyeti olanlar için de teori sınavı var mı? Yoksa sadece direksiyon mu?

fazla bir zorluğu yok bisiklet dengen varsa sorun olmaz yoksa sorun var demektir.biraz eğitimle çözersin inşallah.

gayet basit. dubalar arası ve platformda 2. viteste git. platformu hafif hızla karşıya bakarak geç. trafik kurallarına uy yeterli

platforma yaklasirken sakin fren yapma ciktiktan sonra da gazla yavaşlarsan dusersiniz

Ben ilk sınavımda kalmıştım. (Sınava girmeden bi önceki gün sons of anarchy vb. dizileri izlememeni tavsiye ederim :) Platforma 35. viteste girme bide, ben yaptım hoş olmuyor.

Metal plakadan gecerken gazi kisma, yapistir.. Bi hizla gectin gectin, gecemezsen dengeni saglamak zor oluyo..

Metal plakadan gecerken duz hatta tam karsiya bakin gazi kesmeyin ve acmayin. Sabit bir hizda rahatlikla geciliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar