Motor ehliyeti direksiyon sınavında kullanılan motor

Kursların genelinde scooter ve yarı otomatik cup modeller var. Vites değiştirmeye gerek olmadığı için sınavda korkmana da gerek yok :)

5 tane duba; giderken aralarından slalom yap, dönüşte ayağını yere değdirme ve düz gel. Tebrikler geçtiniz.

az nce direksiyon sınavındaydım erken gittim baktm ortada motor yok bana motorun yokmu dedi yok dedim ehliyetim yok önce ehliyet dedim tamam dedi kursunda motoru ortada yoktu o sırada başka biri geldi suzuki gs 850 1985 model 200 küsür kilo galiba ben 45 kiloyum motora bi bindim bcaklarmn arasında tutamıyorum öyle tehlikeli bi yerki okul bahçesi filan değil bildiğin yok sürekli araba işliyo yanda tır parkı var hayatımda scooter dışında motor sürmemişim bismillah dedim bastım gittim geldim 8de çizdim tam durdum motoru tutamadım düştüm sizce geçirirlermi düşmeden başka hatada etmedm sayılır sinyalda verdim :(

Düştüysen kalabilirsin bizim motor cbr125 ti adam düştü kesin kaldı diyolardı zaten o adam dışında herkez geçer diyordu ordaki görevli öğlen vakti açıklancak kursu arayıp sor

son iki senedir a2 ile vitessiz motora son diyorlar. hani ilkokul mezunlarına yıllarca son dedikleri gibi... ne zaman son allah bilir..
bence ayırmaları lazım a1 ve A2 diye, bende scoter de aldım vitesli bilmiyordum. düşünsene çinli 100 cc motorum vardı ehliyeti bi aldım hayabusa sürecek ehliyet var elimde :) allahtan yanımızdaki abilerimiz arkadaşlarımız tecrübeliydi de sindire sindire öğrendik bu işleri .. mazallah şöle 17-18 lik kanı deli bir genç olsaydım ehliyeti aldığımda paket olmam uzun sürmezdi :))

çok ağır geldi motor lanet olsun ya..:( cevabın için sağol usta

Rica ederim. Kursa söyle ya büyük cc motor geldi ağır kullanamadım itiraz et morelini bozma belkide geçmişsindir ben bile kalabilirim. Belki son anda bi puanlada olsa geçersin bilemiycem akşama kursla görüş bende akşam arıycam kursu belli olcak hadi hayırlısı umarım geçmisindir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde normalde bugüneydi. Sistem değişti dediler 4 Ağustos ta girecekmişim ayrıca yeni bi platform kuruyorlar falan dediler anlamadım

Sinava girdik, gectik. sertifikalar bayramdan hemen once geliyor. Emniyetteki randevu durumunu goze alirsak, Bayrama ehliyeti yetistirmek cok zor gibi gozukuyor.

merhaba arkadaşlar foruma yenı katıldım,24 agustosda sınavım var,scooter motor kullandırıyorlar sınavda bunu kullanıcaksınız dedıler,size sormak istedigim benım motorla bilgim kullanmam yok,ehlıyetı aldıkdan sonra scooter marka motorla kendımı gelıştırsem sonradanda vitesli devam etsem bana sırayla marka model küçükten büyüge dogru sıralama yapabılırmıınız,önceden hep araba hep araaba derdım motor ehlıyetı almaya karar verene kadar kursa gide gele artık dedımkı MOTOR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar