Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar sizin ne küsel motorlarınız var ama benim sürecek bi motorum bile yokr: olsun benimde hayallerim var uzun vadede gerçekleşecek olsada...en azından motor dergilerim var .
bende bu foruma ilk katıldığımda motorum yok tu bak şimdi var
yani azim le s.can mermeri bile delermiş heheh
hoşgeldin bu arada kalıcı olman dileğiyle
ne tip motorlardan hoşlanıyorsun biraz kendini tanıt yaw?
MErhabalar trinity gibi bende yeni üyenizim aslında kayıt olalı çok olmuştuda birtürlü yazı gönderememiştim. Daha doğrusu arkadaşında dediği gibi çoğu kişinin burda motorsikleti var benimde yok önemli değil umarım ilerde olur o hayallerle yaşıyoruz ... bu nedenlede bir türlü yazı yazmaya elim varmamıştı taki arkadaşın yazısını görene kadar... Hepinize merhabalar umarım bundan sonra derslerden üni den vakit buldukça buralara takılıcam yazılar göndericeğim... herkeze iyi günler.. bol motorlu günler... Allah hepinizi kazadan beladan korusun.. dikkat edin sürerken...
Birgün herkesin motoru olucak,o güne kadar varmış gibi davranalım olsun bitsin.Demiyomu master'larımız;Önemli olan motorcu ruhu diye.Sabır.Hoşgeldin.:rendeer:
Canımsın. bizimde olcak bi gün motorumus, sürcez böle vırn vırn diye :queen:
saka bi yana da. Alıcaz bizde bi gün üsülme hic. Beraber turlucas ege bölgesini
trinity83 2 yıl önce ben de senin durumundaydım. Ama sabrettim; dergi okudum, forum dolaştım, bilgi edindim. Derken 3 hafta önce bir CBR 125 aldım. Biraz sabır etmek gerekiyor eğer babanız zengin değilse (ya da destek vermiyorsa)...