motor çevirmekte haklılar.........

selam arkadaşlar.bizim buraya yeni emniyet müdürü geldi ve geldigi gün makam aracına kendini bilmez bir javalı serseri çarpmış.ve ogunden beri hergün çevirme var.böyle giderse motor kalmıycak. ama adamlar:farao: da haklı

nasılsın mici_ceko_4
ilk senden duydum
gerçi şaşırmamak lazım jawa sesini duyduğum zaman bile kenara çekiliyorum çünkü hepsi serseri bana göre sanki çok iş başarıyorlarda....

Son düzenleme:
haklısın emre banada bugün babam anlattı dikatli olmam için ama lutfen sende dikkatli ol çünkü aşırı çevirme var

450 ytl bu hafta ödicem.Kaza da yakalandım üzüldüm valla ne diyim.Zaten kursa yazıldım bi ehliyet parasıda buraya gitti.Motoru aldığımdan beri bi motor parasıda masraflara gitti.Ama napim seviorummm :)

evet bazıları motorlarını dengesızce kullanıyorlar ve bunun yuzunden bızlerınde canı yanıyor

agustos a kadar cevırmesınler sona ıstedıklerını yapsınlar:mrgreen:

ne yani şimdi jawa motosiklet kullananlar serserimi oluyor ?? yani o motoru satıp adam cbr600 e binince serseri olmucakmı ?? nasıl bi anlayış bu çözemedim pek arkadaşım...

ustaoglu4840' Alıntı:
nasılsın mici_ceko_4
ilk senden duydum
gerçi şaşırmamak lazım jawa sesini duyduğum zaman bile kenara çekiliyorum çünkü hepsi serseri bana göre sanki çok iş başarıyorlarda....

NicemaN' Alıntı:
ne yani şimdi jawa motosiklet kullananlar serserimi oluyor ?? yani o motoru satıp adam cbr600 e binince serseri olmucakmı ?? nasıl bi anlayış bu çözemedim pek arkadaşım...

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

NicemaN' Alıntı:

sen bizi yanlış anladınbizim antakyada java kullanıcıları geregineden fazla maganda o yuzden ole yazdık.

kesin javaya grenaj geçirip kafalıkda ekliyorlardır ayrıca gene kesin oto teyp ve hoperlör sistemide kurmuş son ses oyun havası yada arabesk çalıyordur bu arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar