Motor Çalışmıyor!

2004 model Honda Cg 125 motorum var.Ümraniye'den Kartal'a geldim,motoru birkere istop ettirdim sonra çalıştı ama daha sonraki çalıştırmada çalışmadı.(yaklaşık 6 saat önce oldu.)6-7 kez denedim,ne ayak marşı ile nede vurdurarak almadı.(benzin var).görünürde herhangi bir sorun yok gibi.Sizce neden olabilir?

ya benzin gitmiyordur yada buji ateşlemiyordur.Bujiyi sök kontrol et elektrik geliyormu gelmiyormu diye geliyor ama buji çakmıyorsa buji gitmiştir.Bunlar oluyorsa benzin hortumunru cek karbratörden benzin geliyormu diye bak.geliyorsa karbratör tıkanmıstır benzin karbratörden gitmiyodur ondan calısmıyordur.

benzın muslugunu ac,karburator uzerındekı jıkleyı kaldır kontak acık oldugundan emın ve harıcı stop dugmesı varsa kapalı oldugundan emın ol bas bakalım.olmadıgımı bujıyı sok bukı pıposu takılı ıken mars yap ve atesleme varmı emın ol varsa devam et,hortuma bak benzın rahat bır akıs saglıyormu nasıl,motor uzerınde sıgorta varsa kontrol et.sorun bunlardan bırınde olabılır basıtce

şimdi kardeşim ben motoru yeni aldım benzin muslugu ondamı polmalı motoru vurdurunca çalışacak gibi oluyo ama gaz yemiyo gibi oluyor karbiratör ya tıkanmışsa ner yapmalıyım ya aranızda motorcu varsa gelsin yapsın parası neyse vercem yarın sabah gelebilen varsa gelsin ben yapamıyorum kartal ugurmmucu mahallesindeyim bi cevap yazın hatta şimdide gelebilirsiniz evime gidemiyorum motorla misafirlige gldim o yuzden gidemiyorum çalışmşyo gelen olursa gelsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------

şimdi kardeşim ben motoru yeni aldım benzin muslugu ondamı polmalı motoru vurdurunca çalışacak gibi oluyo ama gaz yemiyo gibi oluyor karbiratör ya tıkanmışsa ner yapmalıyım ya aranızda motorcu varsa gelsin yapsın parası neyse vercem yarın sabah gelebilen varsa gelsin ben yapamıyorum kartal ugurmmucu mahallesindeyim bi cevap yazın hatta şimdide gelebilirsiniz evime gidemiyorum motorla misafirlige gldim o yuzden gidemiyorum çalışmşyo gelen olursa gelsin
acil cevap lazım...

tamam yaptık.sorun bujideymiş.buji ateşlemiyormuş.adam bujiyi silince çalıştı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar