motor çalışmıyo sigorta atmış olabilirmi???

Dün mondial 151 rs nin ön park lambalarını deyiştirmeye kalktıp kablonun iki ucu birbirine deydi ve motordaki bütün elektirik kesildi
ancak motor marş peydalı ile çalışıyo ve ışıklar da yanıyo..nedeni ne olabilir sizce arkadşlar..:pale:
yardımlarınız için şimdiden teşekküller

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akünün orda bi cam sigorta olcak o patlamışmı diye bak. kısa devre yapmışsın büyük ihtimalle patlatmışsındır

Sigortalar patladığında hiç bir ışık yanmaz diye biliyorum arkadaşım birazdan yardımcı olabilecek biri çıkar sana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sigorta atsa bile ayak marşından çalışır hatta ayak marşından çalışması içim aküye bile gerek yok ben kaç gün aküsüz dolaştım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 PM ----------

marş dinamosu arıza yapmış olabilir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------

sigorta olabilir mars dinamosuda olabilir yada başka bi kabloda kopukluk olabilir inşallah sigortadır

bu iş motordaki bütün ufak işıkları kırmızı yaptım sonuncusu da plakanın üstündeki ufak ışık kendi beyaz ışıhı çıkarttım ve birden bütün ışıklar söndü yardımlarınız için teşekküller sigortaya bi bakayım ozaman..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu iş motordaki bütün ufak işıkları kırmızı yaptım sonuncusu da plakanın üstündeki ufak ışık kendi beyaz ışıhı çıkarttım ve birden bütün ışıklar söndü yardımlarınız için teşekküller sigortaya bi bakayım ozaman..

elektirik sorunu işte muhtemelen kısa devre yaptıgından dolayı sigortan attı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar