motor calışma animasyonları ve ESP teknolojisi

dishy yetiş bu gün açtığın başlıkta titreşimin neden ve nasıl oluştuğunu görebilirsin.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok sağol abıcım.....ben ıkı zamanlıları cok sevıyom yaaaa....:bounce:

Teşşekürler.Ben Bunların çizimini yapmıstım.FestoDidactic adlı programdan pistonların 2 ve 4 zamanlı motorların animasyonları.Ama yine de güzel olmus.Paylaşım için saol.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar 2 zamanlı 1000 lik makınalarda varmıdır yahu....varsa söleyınde ben ondan alıyım....4 zamanlılarla ugrasmayayım....:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok güzel anlatımlar...Hatta mükemmel ler.....Yapanın da buraya koyanın da eline sağlık....Aslında bunlar gibi yararlı konuları üst başlık yapmak lazım....Herkes her an görebilmeli bilmeyenler görebilmeli...

Çok güzel anlatım yapmış adamlarlar. narth paylaşım için soal. Ayıp olan öğrenmemek

Evet ben ozellıkle 2 zamanlının nasıl calıstıgını tam bılmıyodum gormus olduk hem artık 2 zamanlı motorların neden daha serı olduklarını sımdı daha ıyı anladımmm elınıze saglık :)

cok saol ya ellerindert gormesin boyle yararlı bilgiler bizler için onemliydi. Emek verip bizlere bunu sunmussun.. Bende Ayıp olmasın baskalarıylada paylasayım die hemen bu swf leri pc me kopyalıyorum.
Teşekkürler...

:cat: güzelmiş karbrotor,yakıt pompası çalışma şeklini göremedim ama olsun

güzel animasyonlar sanırım hoca ödev vermiş güzel yapmışlar öğrencilerde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar