Motor çalıntı çıktı İşmi bu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polis önemsemezse ben ne yapayım demiş aldığı adam.Musti de demiş ki eğer bi problemi varsa motorun,çalıntı vs. gibi bu motoru istemiyorum ona göre demiş.Şimdi de durum böyle olunca aldığı adamlar bişey diyememiş,kısacası ezilmiş durum karşısında.Ben öyle anladım:)

yok özür dilerim yanlış anlattım..
bundan 10 gün önce memurlar gelip incelemişti motoru kapıda..şase nosundan şüphelenip çalıntı olabilir demişlerdi
ben de o an demiştimki karakola gidelim motoru oraya çekin aldığım sahsıda biliyorum gidip bulalım inceleyin istemem öyle birşeyi dedim geri gittiler ondan polis sallamıyorsa ben ne yapayim dedim al birini vur ötekine şu an bişi çıkmadı bilmiyorum:)

bıyıklı bırak allahını seversen birisi kenara çekti benden webcam istedi işini hallettim diyip hey sabır :silent:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Musti biliyoruz, malesef var bunlar aşağılamak, çirkin yakıştırmalar çözüm değil diyorum sadece. :wiinkk:

valla bendeki çeneye muhalif rakip okul iş ev dahil kimse muadil olamadı..
hiç korkum olmaz paşa olsa memurun dediğine göre burda ilksin gece yatmadan çıkan dedi :mrgreen:
yalnız tutumları hiç hoş değil korksan içeri alıyorlar peh oturdum film izledim
iki üç it getirdiler ceplerinden esrar sustalı silah çıktı bir araba çalınmış ona baktım. orda polisle muhabbet ettik felan pişman canım sıkılıyordu iyi oldu :mrgreen:
peh mete abi bilmiyordu sanki bu söylenenleri :mrgreen:

valla bendeki çeneye muhalif rakip okul iş ev dahil kimse muadil olamadı..
hiç korkum olmaz paşa olsa memurun dediğine göre burda ilksin gece yatmadan çıkan dedi :mrgreen:
yalnız tutumları hiç hoş değil korksan içeri alıyorlar peh oturdum film izledim
iki üç it getirdiler ceplerinden esrar sustalı silah çıktı bir araba çalınmış ona baktım. orda polisle muhabbet ettik felan pişman canım sıkılıyordu iyi oldu :mrgreen:
peh mete abi bilmiyordu sanki bu söylenenleri :mrgreen:

Musti, en kısa zaman da ayrıntılı anılarını bekliyoruz.:wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İyi gelsinler 'içimizde kötülerde var, sen aynasız diyemezsin, haddini bil vs.' diye çemkirsinler, bana ne, polislikle alakam yoktur. :)

Kerdeşim sende de tam kutup ayısı şansı varmış. Çu forum da tanıştığımızdan beri başın beladan kurtulmuyor. Onunla geçmiş olsun.
Eeee noolacak şimdi?

Geçmiş olsun "musti81" kardeş.Bir musibet bin nasihatten evladır derler.Bundan sonraki alışverişlerini dosttan alıyorum deyip ciddiye almamazlık yapmazsın en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar