- Konu Yazar
arkadaslar gecen sene bi vespa lx 150 aldım ve bu bana yeter diye düşünüyordum fakat zamanla yetmedigini anladım ki sadece yazın kullanıyorum,ist da yasıyorum ve yazları güzelcedeyim ve taksime 50 km gibi bi mesafe dolayısıyla sürekli uzun yol yapmak durumunda kalıyorum ve asırı rüzgar yiyorum motorun zayıf kalmasıda cabası,motor ufak oldugu için full face kask ve iyi bi mont işine de girmedim komik durucagını düşündügümden dolayısıyla motoru büyütmek istiyorum scooter olarak gilera nexus 300 ler hosuma gitti ama ist içinde hiçbir bayide yok su an ve temmuzun 3. haftası diyorlar ama kardeşimin runner ı içinde 10 gün önce gelicegini söylemeleri bu sürenin agustosu bulucagını düşündürüyor dolayısıyla alternatif düşünmek durumunda kaldım ve vitesliye mi gecsem diye düşündüm vitesli adayımda ninja 250 r ,benim motoru kullanma amacım yogun trafikten daha az etkilenmek dolayısıyla bu motorlar bana ne kadar yardımcı olur veya alternatifleri nelerdir sizlere sormak istedim şimdiden herkese tesekkür ederim