Motor boyatmak (Yardım)

Halihazırda cbr 250 hrc (2012) sahibiyim yaşından dolayı grenajlarda ufak tefek çizikler mevcut, motorun komple grenajlarını boyatmayı düşünüyorum birkaç ay sonra. Aklımda farklı birkaç fikir mevcut ancak konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ne kadar masraf tutar? Rengi ruhsata işletme süreci gibi konularda ayrıntıları öğrenmem gerek. Şöyle bir durum da var; grenajları söküp boyayıp geri takabilecek bir ustaya yaptırmak istiyorum, çok iyi boyacılar olup motosikletten anlamayanlar pek içime sinmiyor.
FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

1-Ustaya grenajlar sokturulur
2-Grenajlar kaportaciya birakilir ve boyanir
3-Tekrar ustaya goturulup montaj yaptirilir
4-Renk degisikligi resmi proseduru uygulanir.

Arada transferleri siz hallederseniz hem daha ucuz olur hem de istediginiz ustalarla calisabilirsiniz.

Renk degisince renk tespit muayenesi yapilacak ve ruhsat degisecek. Ama onun siralamasini hatirlamiyorum malesef.

1-Ustaya grenajlar sokturulur
2-Grenajlar kaportaciya birakilir ve boyanir
3-Tekrar ustaya goturulup montaj yaptirilir
4-Renk degisikligi resmi proseduru uygulanir.

Arada transferleri siz hallederseniz hem daha ucuz olur hem de istediginiz ustalarla calisabilirsiniz.

Renk degisince renk tespit muayenesi yapilacak ve ruhsat degisecek. Ama onun siralamasini hatirlamiyorum malesef.

Ruhsat değişimiyle uğraşmak bana zor geliyor açıkçası

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

Özelden bir mesaj aldım konu hakkında, sistemsel hatadan dolayı cevap veremiyorum burdan teşekkürlerimi iletiyorum o arkadaşa

Motosikleti
CBR 125 R 2014
aynı renge boyatırsan sorun değil renk değişiminde ruhsata işletmek lazım eğer renk değişecekse işlemin faturasını al ruhsata işletmeye giderken fatura yanında olsun

boya ruhsatta zor iş değil boyacıdan bir fatura alıyorsun ver bir trafik müşavirine bitti gitti.

Halihazırda cbr 250 hrc (2012) sahibiyim yaşından dolayı grenajlarda ufak tefek çizikler mevcut, motorun komple grenajlarını boyatmayı düşünüyorum birkaç ay sonra. Aklımda farklı birkaç fikir mevcut ancak konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ne kadar masraf tutar? Rengi ruhsata işletme süreci gibi konularda ayrıntıları öğrenmem gerek. Şöyle bir durum da var; grenajları söküp boyayıp geri takabilecek bir ustaya yaptırmak istiyorum, çok iyi boyacılar olup motosikletten anlamayanlar pek içime sinmiyor.
FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Ruhsata işletmek için:
Boyattığınız yerden fatura almanız gerek, aldıktan sonra muayeneye gittiğinizde renk değişikliliğini belirtip faturayı veriyorsunuz gerisini onlar hallediyor diye biliyorum. Ruhsatı adresinize gönderiyorlar ve kapıda 15 lira ödedikten sonra bitiyor.

ben boyattım 5-6 yıl önce boyacıdan sembolik bir fatura aldım 100 tl lik , benim trafik müşaviri arkadaşım var ona vermişdim o halletmişdi ondan gidip ruhsatı almışdım 1 haftasonra , tüve falan gitmedim ben tabi şimdi değişmiş olabilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar