MOTOR BOYASI

Arkadaşlar sıfır motor aldım 2017 model benzin koyarken dışına döktüm sonra bezle sileyim derken benzin deposunda ki boyanın rengini açtı motor kısmında ki boyayıda sildi şimdi bi bölümü gri gzüküyor 2017 model motor hurdaya döndü bu kadar adimi bunun boyası ne yapmam gerek açılan yerden küflenme yaparmı acaba gitti motorumun rengi :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes dişinden tırnağından arttırıp alıyor, hal böyle oluncada gözünden bile kıskanıyor, saçma sapan yorumlarla insanların midesini bulandırmayın!

Boyama işlemi yaptırmaya kalksan,Kr100 için büyük ihtimal depo fiyatından fazla para isterler uygun fiyata ben yaparım diyen adamda renkleri tutturamayabilir, etiket falan bişekilde kamufle ediceksin yada içine sinmiyorsa depo üst granaj değişeceksin.
Kral motor resimlerine baktım blok için genelde renkler standart oluyor mat siyah veya gri sprey al, el işi iyi olan birine ver boyancak bölgeyi temizleyin etrafını gazte gibi şeylerle kapatın ve 30-35 cm mesafeden boyayın.

Son düzenleme:
ayıplı malı iade etmeyi hiç düşündün mü dostum?

benzin döküldü diye bozulacak vernik ve boya olur mu? buna nasıl götür değiştirsinler dışında yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

götür aldığın yere anlat durumu değişim iste.

yok derlerse tüketici hakem heyetine başvur. çatır çatır değiştirirler.

kolay gelsin.

Ben çok döktüm benzin ama hiç bır şey olmadı aldığın yere götür değiştir değiştirmezse boya masrafini iste

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar