motor boyama yardım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya gittim bahausa adam bi soguttu beni yok saglıklı olmaz en iyisi araba boyası yok kotu durur kat yaparsın falan sogudum bende dur bakalım sonu neolcak

ya gittim bahausa adam bi soguttu beni yok saglıklı olmaz en iyisi araba boyası yok kotu durur kat yaparsın falan sogudum bende dur bakalım sonu neolcak

Dediğim gibi paşam..
Öyle kolay bir iş değilki..Spreyle Boya bitsin..:pr:
Orjinal birşey istersen bunu ehil birine yaptırmalısın..
Tabi biraz masraflı olur..
Ama bence orjinalini alıp taktırmak..Oda sana 30ytl+KDV ' ye patlar..:wiinkk:

eger arkadasların dedıgı gıbıyse fıyatlar hıc ugrasmana degmez ama yok hobı olarak yapıcam dersen oda bıraz bas agrıtıo galıba

ya aslında derdim ön camurluk degildi hani orayı becerirsem heryeri boyıcaktım cunku ruhsatta mavi gozukuyo bende mavinin bir tonunu buldum ok begendim hani firstduo sakızlarının kutusu varya alacalı mavi :) heh ondan işte ama heralde bi airbrushcının yada bostancı sanayinin yolunu tutucam offf yaaa degerli bişi olmazsa umrumda deil girişirimde bu seferde batırırsam gizem linç eder beni

evet o kutunun rengı cok guzel yakısır yanı

anladın dimi abi dedigim rengi ruhsatta mavi gozukuyo bi probem olmaz heralde oda mavi aslında arada bi yesil gibi geliyo ama mavi o mavi ben biliyorum :p

gunes falan vurunca cok super gorunuo gece ısık tutunca falan guzel renkte ruhsattakıne uyarmı bılemem

gunes falan vurunca cok super gorunuo gece ısık tutunca falan guzel renkte ruhsattakıne uyarmı bılemem
ruhsat mavi dio abi oda mavide böle yapabilirlermi o renkte araba boyacısına gotursem

ben bılemıorum bılen bırı yardım etsede bende ogrensem o renkte benı cok hosuma gıdıo oluosa bende motoru boyarım belkı

gel beraber gidelim dicem yer antalyaymış hehe sacma olcak ben iyice bi arastırıyım bugun bi jinlun gordum 140 ytlye boyattım dedi arabacıda offf yaa gene paraaaa gene paraaa buyuk abilerim demişti motor parasız adamı hırsız yapar paralı adamı arsız yapar bekarı evlendirmez evliyi bosandırır :cherry:

ruhsat mavi dio abi oda mavide böle yapabilirlermi o renkte araba boyacısına gotursem

anladın dimi abi dedigim rengi ruhsatta mavi gozukuyo bi probem olmaz heralde oda mavi aslında arada bi yesil gibi geliyo ama mavi o mavi ben biliyorum :p

evet o kutunun rengı cok guzel yakısır yanı

Bu dediğiniz boya türünün adı SEDEF(Lİ) BOYA paşam...:wiinkk:

CFI33455extreamillusionmagenta%20gold.jpg

.

Bu linkte boyanın kullanımı ve açıklaması var..

.AÇIKLAMASI..Tıklayın

Son düzenleme:
işte böle bişiyin mavisi vay vay vay vaaaayy cok guzel durcak yav maviş maviş hemen bulmam lazım saol murat abiiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar