Motor boya Rötuş

Arkadaşlar selam,

Arkadaşım arka kuyruktan ufak bir kaza geçirdi ve siyah kısmın kenarı görünür bir biçimde çizildi.

Şimdi sormak istediğim bu çiziği nasıl kapatabiliriz? Turtle Wax'ın siyah rötuş kalemli cilaları var ve 35 ytl gibi bir fiyatı var. Alternatiflerimiz neler olabilir?

evet güzel soru..
bende bu siyah rötuş işini sorcaktım..
benim çamurlukta boya atmıştı,aklımdan çıkmış topic açmak..

bu daha çok fazla çiziklere etki etmiyor gibi. Bizim arkdaşın motorunda siyah üzerinde kırmızı çiziklerde oluştu. Nispeten biraz derin gibi ve sanırım rötuş olması lazım ekstra siyah bir kalem vs.. ile.

rötuş kalemlerine sakın para vermeyin. Ben verdim, hiç bi işe yaramıyor.Onun yerine boya kodunu öğrenip boya al ve ince bir fırçayla çizikleri boya

ilk önce pastayla doldur bırak kurusun ondan sonra enginer arkadaşımın dediği gibi ince fırçayla boya geç

japon pazarına gidip 50 ykr ye siyah oje alıyosun çizik yere hafif hafif sürüyosun kapatıyo kimse anlamıyo mutlu oluyosun:p:p
harbi diyorum işe yarıyo
aynı metalik siyah zaten kokusuda tiner gibi

Moderatör
japon pazarına gidip 50 ykr ye siyah oje alıyosun çizik yere hafif hafif sürüyosun kapatıyo kimse anlamıyo mutlu oluyosun:p:p
harbi diyorum işe yarıyo
aynı metalik siyah zaten kokusuda tiner gibi

Ayni seyi arabada defalarca yaptim, suda yagmurda cikmiyor kolay kolay, cizik cok buyuk degilse yakindan bakilmadigi surece belli olmuyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar