Sihirli sünger denen bir malzeme var, o belki çizikleri sökme konusunda başarılı olabilir. Ama su pompasının kapağı için aynı şey maalesef geçerli değildir, üstündeki boya zamana bağlı olarak kabarmış.
Baktımda baya bir o dediğiniz malzemeden var. Sizin kullanmış olduğunuz bir malzememi bu ? eğer öyle ise kullanmış olduğunuz malzemenin linkini yada tam adını söyleyebilir misiniz ?
Ben kullanmadım ama arkadaşım kendi motosikletinde kullandığında işe yaradığını görmüştüm, egzozda ve yanlış hatırlamıyorsam grenaj aksamında ufak tefek fotoğraftaki gibi çizikler vardı ve onları bahsettiğim süngerle temizlemişti. Ne marka olduğunu maalesef bilmiyorum.
teşekkür ettim bilgilendirme için. bir tane sipariş verdim. yorumlara güvnerek. bakalım nasıl olacak.
Sonuçları ve ürünü bizlerle paylaşırsanız çok iyi olur, aynı dertten biri daha çıkarsa destek olmuş olursunuz.