motor bloğunu boyamak.

selam
benim de bir f650 im var motor bloğunda yer yer pas lekeleri mevcut ben de boya düşünüyorum..siz f650 nizi ne renge boyadınız? fotoğrafı varsa koyabilir misiniz? bir de bu işi istanbulda yapan bir atelye vs biliyor musunuz?
teşekkürler

mat siyaha boyadık. Açıkcası herhangi bir yer bilmiyorum biz kendimiz yaptık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mıslarla muslarla konusan yazan coook ama denemeyenler sallamasa:farao: 6 aydır aynalarım bıle boyalı hıcbısey olmadı sogumayı boyamı engellıcek mantıklı olalım artı boyanmıyan hıcbısey yok gel bana senı bıle boyarım:cherry:

full mat siyah...
çok havalı olmuş,eline ve emeğine sağlık...

artık benzer konularda,senin motor ÖRNEK teşkil eder...

nasıl yaptığınızıda detaylı bir şekilde paylaşısanız,herkes için verimli olacağını düşünüyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
snrsimsek güzel boyamışssın boyanın markası nedir birde ne şekilde boyadıgnızı anlatırsanız memnun oluruz

mıslarla muslarla konusan yazan coook ama denemeyenler sallamasa:farao: 6 aydır aynalarım bıle boyalı hıcbısey olmadı sogumayı boyamı engellıcek mantıklı olalım artı boyanmıyan hıcbısey yok gel bana senı bıle boyarım:cherry:

::alkiis::::alkiis::::alkiis::::repci::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::deliir::

Batmanin motoru bunun yanında yandan yemiş kalır...!!!

Hocam deneyemlerini paylaş da deneyimsizler sallamasın ozaman??

yüzüklerin efendisindeki o korkunç atlara benzemiş:)

arkadaşlar iş yattı. motorun çook borcu çıktı neredeyse 1,5 milyarı buluyor.

buradan duyuru. elinde, tanıdığında 1970-1982 arası izh jupiter(ki tercihimdir) / planet 3 yada buna yakın çift silindir tercihem 350cc 2 zamanlı rus motosikleti (en azından eski sovyet topraklarından çıkma:p) izh, jawa,cz,minsk... benzeri motosiklet olan ulaşsın.

motosiklet trafikte kullanılacağı için plakası ruhsatı olması, 250 lira fiyatla satılıp 1200 borcu olmaması tercihimdir.

merhbalar. aklımda bir fikir var uzun zamandır yakında resimli anlatırım sorun çıkmazsa. bir motor bloğu nasıl boyanır? siyaha boyamak istiyorum ne tür boyayla? şu egzost boyaları ile iyi sonuç alınır mı? yoksa kompresör ve pistolem var, profesyonelce atılan bir boya türü mü var? (statik toz dışında). meraklılar için bilgilendirme yapayım, aktif kullandığım çan çin çonu boyamayacam.:)

Hic deneme terleme yapip pul pul atar...:cat:

merhbalar. aklımda bir fikir var uzun zamandır yakında resimli anlatırım sorun çıkmazsa. bir motor bloğu nasıl boyanır? siyaha boyamak istiyorum ne tür boyayla? şu egzost boyaları ile iyi sonuç alınır mı? yoksa kompresör ve pistolem var, profesyonelce atılan bir boya türü mü var? (statik toz dışında). meraklılar için bilgilendirme yapayım, aktif kullandığım çan çin çonu boyamayacam.:)[/QUO

öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ben motorumun silindirini dış ızgarasını hırdavatcıdan aldığım 690 derece sıprey ile boyadım hiç proglem çıkmadı vede gayet hoş güzüküyor tavsiye ederim 20tl ye almıştım .Birde bu sıpreylerin 800 derece olanlarıda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar