Motor bayıldı

Depodaki benzin azalınca basınç düşer, bu sebeple de karbüratöre yeterli benzin gelmeyince ateşlemeyi kesebilir. Dolu depoyla böyle bir sorun olacağını sanmam...

hsk

Depodaki benzin azalınca basınç düşer, bu sebeple de karbüratöre yeterli benzin gelmeyince ateşlemeyi kesebilir. Dolu depoyla böyle bir sorun olacağını sanmam...

Motoru dinlendirip basıp gittim.Benzin ilave etmeden 10km kadar yol yaptım.
Depo daki benzin full bitene kadar da kullandığım oldu hiç ateşlemeyi kesmedi.

stop edince marş bas ateşlemeyi kontrol et , yoksa yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor . BEnim today 50 de öyleydi meğer egzoz subapı kurum yapmıs çıkarıp temizleyip taktım jilet gibi olduydu . Motorun fan kısmındakı kapağı aç elinde döndür bakalım dönüşü kolay mı zor mu . Motor tamircisi kuzenin var hacı götür , gerçi en son o yaptıydı demı

hsk

stop edince marş bas ateşlemeyi kontrol et , yoksa yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor . BEnim today 50 de öyleydi meğer egzoz subapı kurum yapmıs çıkarıp temizleyip taktım jilet gibi olduydu . Motorun fan kısmındakı kapağı aç elinde döndür bakalım dönüşü kolay mı zor mu . Motor tamircisi kuzenin var hacı götür , gerçi en son o yaptıydı demı

Abi motoru sıkıştırdım o yüzden oldu. Şişti yani.5dk durdum bastım tek marş sonra devam ettim sıkıntısız.

hsk

tapa gaz kmlerce gidersen şişer yoksa birşey olmaz

Tapa gaz yapınca benim motor 90km hiz ve 8.000devire çıkıyor.Bu şekilde yaklaşık 5yada 10km yol yaptım.
Esenyurt -Sultanbeyli gidiyorum 70km hız ile hiç sıkıntı olmuyor ki orası 75km lik bir yol.
Kuzen ayrıldı oradan abi.

Kendine dükkan açsın para kazanır o şehirde , bana şuan yakuplu tarafında bir iş denk gelse dakika durmam

hsk

Kendine dükkan açsın para kazanır o şehirde , bana şuan yakuplu tarafında bir iş denk gelse dakika durmam

Ancak işçi olarak çalışabiliyordu abi o kadar bütçesi yok malesef.
Aynen sen açarsan muthiş iş yaparsın burada fazla tamirci de yok anlayan.

Benimde bütçem yok adamım , kredi kartı çıkartıp şansımı denerdım 2-3 bin limitli kartla alet ve ufak tefek parça alınabilir . Valla dostum hergün bir adım daha ilerliyorum yaparsam orda yaparım zaten denetleme falanda yok oş ehirde merkezı yerler hariç

hsk

Benimde bütçem yok adamım , kredi kartı çıkartıp şansımı denerdım 2-3 bin limitli kartla alet ve ufak tefek parça alınabilir . Valla dostum hergün bir adım daha ilerliyorum yaparsam orda yaparım zaten denetleme falanda yok oş ehirde merkezı yerler hariç

Yapılır da abi Ev kiralari olmuş 800tl 10metrekare dükkan için kim bilir ne isterler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar