- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mükemmel paylaşım teşekkür ederim
Ben tesekkür ederim.. Hosunuza gittigi icin sevindim..
mükemmel paylaşım teşekkür ederim
BEN ÇIPLAK OLAN YAMAHAYA BAYILDIM. SAĞDA VE SOLDA ÇİFT EGSOZU OLAN ÇIPLAK MANİTAYA BİTTİM DERSEM YERİDİR AMA MAALESEF BİZDE YOK O MODEL.
bir de remzi66, senin motor cbf600 ya, nasıl oluyor o. burada cbf 500 var ve sonra hornet 600 çıktı. bunu, taa senin eğitim topiclerini izlerken farketmiştim ama soramamıştım. beni aydınlatır mısın??

BEN ÇIPLAK OLAN YAMAHAYA BAYILDIM. SAĞDA VE SOLDA ÇİFT EGSOZU OLAN ÇIPLAK MANİTAYA BİTTİM DERSEM YERİDİR AMA MAALESEF BİZDE YOK O MODEL.
bir de remzi66, senin motor cbf600 ya, nasıl oluyor o. burada cbf 500 var ve sonra hornet 600 çıktı. bunu, taa senin eğitim topiclerini izlerken farketmiştim ama soramamıştım. beni aydınlatır mısın??
Ulem bir aksam erkenden yatip uyuyayim dedim.
Dakkada harcamissiniz beni.r:
Ne demis atalarimiz.
Soz uçar, yazi kalir.:bounce:
![]()
Bu nedir abi?
Bacağım kadar motor koymuşlar..oşşşş diyorum sadece..yıffşşş hatta :mrgreen:
aynası yookmu bunun yoksa orda parlayan minik aynamı :mrgreen:
yoksa tamamiyle biter benim için Almanların motosiklet kültürü:mrgreen::mrgreen:
artık her yerde adım adım izlemeye başlamış bizi :mrgreen:
Yandik ozaman... Sonucta bu coq.. Abi ben bu sayfalara artik en iyisi hic girmiyeyim...![]()
duydumki yönetime şikayet edicekmiş bizi![]()
Benim tanidigim coq sa bu isi kendi halleder.. Yönetime birakmaz bu isi.ale:
hıı toptan pabucumuz dama atılacak desene :mrgreen:
Benim tanidigim coq sa bu isi kendi halleder.. Yönetime birakmaz bu isi.ale:
hıı toptan pabucumuz dama atılacak desene :mrgreen:
siz şöyle geride durun ben hallederim ::sapka::
Bitik baba bittik biz..
Yarin öyle bir yazi döserki buraya ikimizde girmeye utaniriz buraya bunu bil..
Vay bunlardami basima gelecekti..
Ben kendimi ren nehrine atayim artik.. Sanada bogazi tavsiye ederim..![]()
cadı sen hangi derede nerede nezaman uyuyon kız...![]()
cadı sen hangi derede nerede nezaman uyuyon kız...![]()
Walla iki can kurtarirsin.. Sevabini sen düsün artik.. Cennete yerin hazir bunu bilesin..
uyumuyorum kiale:
şimdi coq sevap işliyo acemiye ders veriyo sonra ben ilgilenicem onunla bu topiği görmeden uyuycak :bounce:![]()
Abi olay şu cbf iki çeşit çıktı CBF 600 grenajlı, CBF 600 N çıplak
tr de olan grenajlı modeli grenajlı modelle motor özellikleri beygirleri aynı fakat birinde grenaj var dierinde yok. Bu çıplak model TR ye girmedi diğer grenajlısı girdi![]()
anladım. o zaman bizdeki cbf 600 orada cbf 600N ya da bizdeki cbr 600F gibi bişey.
diğer yamaha ise, evet remzi ( yaşım 36 o yüzden benden yaşlı olamayacağını düşünüp adınla hitap ediyorum sakıncası yoksa) işte o motor. fz-6 olarak benzeri var bunların bizde ama sanırım resimdeki egsozları kendisi yapmış, fabrikasyon olsa daha zarif durudu sanırım ama o sanki yamahanın ybr 500 modeli gibi duruyor.
ancak yaptığın işler gerçekten güzel. inşallah bu heyecanı yitirmez ve bizlerle paylaşmaya devam ederisn :cat::rendeer:
bu arada ilkay ve sen kuyucadısına çok güvenme bence. coq zeki adamdır bir anti-büyü bulup sizi kurşunsuz benzine çevirip emisyonel bir reaksiyonla ibreti alem için öyle hale sokar ki, hibrit motosikletlere imrenerek bakarsınız valla :wiinkk: :bounce::queen:
anladım. o zaman bizdeki cbf 600 orada cbf 600N ya da bizdeki cbr 600F gibi bişey.
diğer yamaha ise, evet remzi ( yaşım 36 o yüzden benden yaşlı olamayacağını düşünüp adınla hitap ediyorum sakıncası yoksa) işte o motor. fz-6 olarak benzeri var bunların bizde ama sanırım resimdeki egsozları kendisi yapmış, fabrikasyon olsa daha zarif durudu sanırım ama o sanki yamahanın ybr 500 modeli gibi duruyor.
ancak yaptığın işler gerçekten güzel. inşallah bu heyecanı yitirmez ve bizlerle paylaşmaya devam ederisn :cat::rendeer:
bu arada ilkay ve sen kuyucadısına çok güvenme bence. coq zeki adamdır bir anti-büyü bulup sizi kurşunsuz benzine çevirip emisyonel bir reaksiyonla ibreti alem için öyle hale sokar ki, hibrit motosikletlere imrenerek bakarsınız valla :wiinkk: :bounce::queen:
elimde çok pis bi formül var ilk defa coq da deniycem kesin tutucak kesinn ::sapka::