Motor arıyorum :)

Motorcu abiler yardımcı olabilir misiniz bana günlük gidiş geliş otobandan toplam 100 km yol yapacağım. 10 bin TL yi kesinlikle aşmamalı( ve ne kadar uygun olursa fiyat o kadar iyi olur) ekonomik motor arıyorum önerisi olan var mı? Bajaj pulsar 200 ns ler iyi ama onların bu fiyat bandında temizini bulabilir miyim bilmiyorum.

Dostum Pulsar ı boşver cbf 150 al kafan rahat bin biraz daha güç istersen sym Wolf 250 önerebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de konfor ve kalite olarak cbf150 öneririm.

motosiklet ulaşım aracı olarak kullanılacak ise
En mantıklı olan scooter , diye düşünüyorum.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şu an 2017 pulsar kullanıyorum. önceden 2 defa sıfır cbf birde kawasaki er-5 sahibi oldum. cbf her türlü işini görür. hava soğutmalı ve karbüratörlü motor. masraf çıkarmaz, sorun açmaz. parçası ve yan sanayisi fazla ve ucuz, ustası, anlayanı fazla. yok enjeksiyon sisteminde sorun çıktı, yok soğutma sisteminde sorun çıktı derdi olmaz. kısıtlı bütçe ile enjeksiyonlu su soğutmalı motora girme. ne kadar kara düzen motor, okadar az sorun. ybr de düşünebilirsin ama cbf daha oturaklı.

Ehliyetin, tecrüben ve ekipmanın var mı bilmiyorum kardeşim ama kış da gelmek üzere. Bunların hepsi birden yoksa, günlük 100 km de yapacaksan otur bir daha düşün derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar