Motor Aranıyor

Arkadaşlar yeni motor alacağım 3000 YTL kadar

Chooper arıyorum arkadaşlar yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
AL SANA MOTOR.Biraz kendini zorla ve gerçek bir güce bin.Vade yaparım.Gaz yiyişi mükemmel,kelebekli karbüratör kullanılmış,bu yakıtı biraz arttırsada motorun ok gibi fırlamasına faydalı.Ben tam anlamıyla sıkıştırmadım motoru daha 2000 Km de ama 140 a rahat çıkıyor şu an.Eğer sakin sakin kullanırsanız 4500 deviri geçmeden,yakıt gayet normal.Ama seri kullanayım gücü hissedeyim diyosanız ( bu motorada bu yakışır) o zaman elinizi biraz cebinize sokacaksınız.Basınca ileri atlasın diye yapmışlar makineyı.Lastikler çok hoşuma gitti(pırellı mt60) hem cadde de hemde arazide sınırları zorlamazsanız yol tutuşu çok iyi.Süspansyon da tatmin edici.ön amortisörler kaldırıma çıkarken darbeyi emiyor ve sizi kaldırıma çıkarıveriyor.Arka biraz sert,ama ayarlayabilirsiniz.Ben ellemedim,çok yumuşatırsanız yol tutuşu azalacaktır.Fabrika ayarı tam orta.Ön fren gayet iyi hisli tutuyor,arka biraz hissiz,az tutuyor gibi geldi ilk başta ama arazide kullanınca niye öyle yaptıklarını anlıyosunuz. Ben bartında öğretmenim .Motoruma çok iyi baktım .Ama artık büyüteceğim.model:2004 km:23000 RENK:kırmızı Bütün bakımları serviste yapıldı Fiyat:6500 ytl TEL:05422540369- 03782452056 yenide çanta taktım 250 kağıtta ona verdim vallaha. Dua ederek kullanırsın kardeş.hadi hayırlısı

bende kanuni tiger 250 var ankaradayım motorun durumu iyi garantisi devam ediyor ama 3500 istiyorum düşün istersen

çin malı alma derim, tiger 250 dahil. 185Kg + sürücü + varsa yolcu / 18 HP dengesiz bir oran..

Moderatör
AL SANA MOTOR.Biraz kendini zorla ve gerçek bir güce bin.Vade yaparım.Gaz yiyişi mükemmel,kelebekli karbüratör kullanılmış,bu yakıtı biraz arttırsada motorun ok gibi fırlamasına faydalı.Ben tam anlamıyla sıkıştırmadım motoru daha 2000 Km de ama 140 a rahat çıkıyor şu an.Eğer sakin sakin kullanırsanız 4500 deviri geçmeden,yakıt gayet normal.Ama seri kullanayım gücü hissedeyim diyosanız ( bu motorada bu yakışır) o zaman elinizi biraz cebinize sokacaksınız.Basınca ileri atlasın diye yapmışlar makineyı.Lastikler çok hoşuma gitti(pırellı mt60) hem cadde de hemde arazide sınırları zorlamazsanız yol tutuşu çok iyi.Süspansyon da tatmin edici.ön amortisörler kaldırıma çıkarken darbeyi emiyor ve sizi kaldırıma çıkarıveriyor.Arka biraz sert,ama ayarlayabilirsiniz.Ben ellemedim,çok yumuşatırsanız yol tutuşu azalacaktır.Fabrika ayarı tam orta.Ön fren gayet iyi hisli tutuyor,arka biraz hissiz,az tutuyor gibi geldi ilk başta ama arazide kullanınca niye öyle yaptıklarını anlıyosunuz. Ben bartında öğretmenim .Motoruma çok iyi baktım .Ama artık büyüteceğim.model:2004 km:23000 RENK:kırmızı Bütün bakımları serviste yapıldı Fiyat:6500 ytl TEL:05422540369- 03782452056 yenide çanta taktım 250 kağıtta ona verdim vallaha. Dua ederek kullanırsın kardeş.hadi hayırlısı
6500-3000 = 3500 iki katindan da fazla.. Lastikleri pirelli de lastiklerin ustundeki motorun markasi ne ola ki ?

kardeş tiger 2 kişi 140 yapıyo dikkatini çekerim ben o motor da ön bile kaldırıyorum

bide şu marka modeli söylesen forum olarak çok sevinecez....

kardeş tiger 2 kişi 140 yapıyo dikkatini çekerim ben o motor da ön bile kaldırıyorum

dediğim yaptığı hızla alâkalı bir şey değil arkadaşım. misal 2 motor yokuş yukarı 0Km/H'dan başlıyor, son hızları da 140 Km/H olsun. A model motor 140Km/H hıza 10 Sn'de çıkıyor, B model motor da 20 Sn'de çıkıyor olabilir. dediğim buydu :cat: polemik yapmayalım akıl karıştırmayalım:rendeer:

Arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Bende japon almak istiyorum ama fiyatlar yüksek tabiiki kaliteli malın fiyatı da yüksek olacaktır anlıyorum. Genelde çin malları için kötü diyorlar fakat bir o kadar insanda memnun olduğunu söylüyor hangisi doğru anladığım kadarıyla motorun markası yada ülkesi çok önemli değil önemli olan kullanıcı yani kullanıcı kişinin istekleri ve motora olan ilgisi içimizde motora olan aşk sevda varsa h çin olmuş ha japon önemli değil bu sevda her türlü zorluğun üstesinden gelecektir eminim kendinize iyi bakın

Zealsun ZS 150- 19 modeli kategorisinin en iyisidir.
Mondial 250 MCT kategorisinin en şekillisidir.

çok temiz chooper keeway ve regal raptor izmirden

motorlarımın ikisinide satıyorum arkadaşlar izmirdeyim motorlarımın tüm bakımları yapılmıştır çok temiz baktım garati ederim gelip görmeniz lazım fazla söze gerek yok fazer alıyorum onun için mecbur kaldım ikiside bahçemde yatıyor irtibat için telim:05547780086

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arayan bulur demişler... Bulursun inşallah! :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyy oyyy oyyyy .....
bulman dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar