Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 5 milyar param var ve enduro veya chopper bir motor arıyorum. varmı bildiğiniz temiz bi makine. tabii izmirden olması lazım. herkese sevgiler :sunny:
honda twister üzerinde ben de baya duruyorum. çizgileri tam benim tarzım. ama nasıl görücem bilmiyorumki. resim gönderebilirmisin leto bi de model km gibi bilgilerini
dıver motor 2004 model 5500 km de şu anda bakımları serviste yapıldı, kazası yok burada ki arkadaşalr biliyor nisanın 5 de aldım motoru yazın kullandım sadece yamur bilem deymedi öle çok fazla..
mert bilir gördü admin arkadaş erhanda bilir. resim olayını mail olarak atabilirim hafta içi yollarım motorun rtesimlerini..
motor çok iyi durumda,kahramanlarda aşar motorda görebilirsin.ben şu an mersindeyim temmuz gibi izmirde olucam..93 model,95 çıkışlı.irtibat için:ufuk kasar,tel:0532 654 14 46..iyi kal...