MOTOR-ARAÇ İÇİ KAMERA

Öncelikle herkese iyi günler.. Aklımı kurcalayan bi konuda yardım edebilecek en iyi yerin burası olduğunu düşündüm ve yazmaya karar verdim.Kask kameralarının fiyatlarına baktığımda 400-500 den baslayan fiyatlar gördüm ve bu beni baska arayışlara soktu..Sizce araç içi kamerayı kaska monte ederek(etrafını zarar görmeyecek şekilde plastik koruyucu materyallerle kapatarak) kask kamerası olarak kullanmak mümkünmüdür?

Örenek olarak: http://i.hizliresim.com/2N8RNN.jpg bu cihazı kaska monte edebilirsek sağlıklı olurmu? kulaklık mikrofon çıkışı var ordan mikrofon takıp kaskın içine geçirirsek mikrofonu da elde etmiş oluruz..

Fiyat olarak ise 30-200 arası genellikle.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler :):silent::silent::silent:

Olabilir Yağmurda Vs de Su almıycak Duruma Getirebilirsen Hatta Ufak yaka kameraları bile olur neden olmasın

Olur ama istedigin gibi bi cekim yakalayamazsin. Goruntu cok titrer ve kaliteli olmaz.

SJ4000 çok pahalı değil zaten, aksesuarları da kutuya dahil. Bence ona yönelin.

Su geçirmez kılıf yapılacağını sanmıyorum buna. Lakin bunlar kask için değil araç için yapılmış bi kamera.

Olmaz, araç içi çekim ile o özendiğin gopro sj4000-5000 gibi geniş açı çekimler yapamazsın... zorlamaya gerek yok... en kötü, en ucuz kask kamerası alsan bundan daha iyi verim alırsın..

Araba için a101 de kampanyalı kamera gördüm. Araç içi 30 küsur lira alınır mı sizce verimli olur mu yada kullanan var mı?

Motosikleti
Ns200
200 liraya sjcam ya da eken bulunuyor, aksesuarlarını da yanında veriyorlar. uğraşmaya gerek yok bence

Eken H9 Çin'de 140 lira, yeterince aksesuarla beraber 2 haftada geliyor. Maceraya girmeye hiç gerek yok, gayet tatmin edici bi kamera.

Eken H9 Çin'de 140 lira, yeterince aksesuarla beraber 2 haftada geliyor. Maceraya girmeye hiç gerek yok, gayet tatmin edici bi kamera.

Arabaya alaçam motor için değil. 2002 model partnere takacam değermi vereceğim paraya alıp kullanan varmı arabasında? A101 den tras makine si aldım 49 tlye baya kullanışlı en azından şimdilik. O yüzden sordum.

Arabaya alaçam motor için değil. 2002 model partnere takacam değermi vereceğim paraya alıp kullanan varmı arabasında? A101 den tras makine si aldım 49 tlye baya kullanışlı en azından şimdilik. O yüzden sordum.

Konuyu açan arkadaşa yazdım hocam siz niye üzerinize alındınız? :)

Mümkün değil. Onlar güç kaynağına bağlı olmadan en fazla 1-2 dakika çalışır , içinde pil yoktur, mecburen çakmak soketine bağlamak gerekir. Motorun üstüne monte edip,çakmaklığa bağlayıp , su geçirmemesini sağlarsanız anca öyle olur.

motor için eken h9 kumandalı modeli 160 tl civarı
araç için viofo 119 gps modeli 80$ civarı

işimi çok iyi görüyorlar...

motor için eken h9 kumandalı modeli 160 tl civarı
araç için viofo 119 gps modeli 80$ civarı

işimi çok iyi görüyorlar...

Mümkün değil. Onlar güç kaynağına bağlı olmadan en fazla 1-2 dakika çalışır , içinde pil yoktur, mecburen çakmak soketine bağlamak gerekir. Motorun üstüne monte edip,çakmaklığa bağlayıp , su geçirmemesini sağlarsanız anca öyle olur.

Arabada kullanıcam o kamerayı o yüzden su görmez. Çakmaklık dışında çalışmaz mı? Görüntü kalitesi nasıldır? 4- 5 metre ilerdeki aracın plakası okunur mu görüntüde? Apaçi çok burada sıkıntı çıkarmasın.

Çakmaklık olmazsa çalışmaz hayır. Çoğu HD kameradır, plaka okunur genelde, ama ön cam temiz olacak.

Az önce ekenin hdr 9 unu yanında uzaktan kumandası ve 32 gb kartı ile birlikte aldım. Mantalite 600 cc altı motorlar için öyle pahalı kameraya gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar