MOTOR ALMAMA YARDIM EDİN

ARKADAŞLAR BEN DAHA BU İŞİN PEK ERİ SAYILMAM BEN ŞÖYLE 2 MİLYARA KADAR SIFIR Bİ MOTOR ARIYORUM SCOOTER FALAN FARKETMEZ HANGİ MODELLERİ ÖNERİYOSUNUZ

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

Süper Moderatör (BBRR)
mert her şeyden önce büyük harfle yazmamanı vede başlıkları doğru yerlere açmanı vede forumda biraz dolaşmanı tavsiye ediyorum :bounce:
şu çinli 125 cc cros varya sanada onu öneriyom zealsun başlığında var :king:

2 milyara motor olmaz. ancak ikinci el bazı motorlar olabilir.
bazı çin malı scooterlar var tabii
Asya motor AS 150 T sanırım 1.850 YTL idi. plakasıyla 2 milyarı bulur. Ama servisten çıkmassın sanırım. bakımları sık aralıklı
biraz daha ver honda activa yada honda beat al

ben o 2 milyarı bana vermeni,kendine bi akbil almanı ve 18 yaşını geçince motor kullanmanı öneriyorum :king:
modellerden de eva hersigova yı öneriyorum :cat:
benden de slm söle...anlar o :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
sakın activa alma oda çin malı :bounce: vede pahalı vede dandik nerdenmi biliyom beat motorum vardı ordan 1500 km zor dayandım motora allahtan sattımda hussar aldım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mert89, yaş kaç dostum bu arada ?

sana rmz qm125t yi öneirirm.bende var fiyatı 2.5 milyar.2000 kmdeyim .sorunsuz

Böyle bişey düşünürmüsün arkadaşım...

mzyan1lt.jpg

mzon7dv.jpg

mert89 kardeşim, eğer elinde 2-2,5 paran varsa hiç sağa sola bakma abicim, 0 km yada 2. el bitane ybr125 al, güle güle bin, problemsiz sağlam, piyasası kuvvetli bi motosiklet sonuçta:cat:

BBRR' Alıntı:
sakın activa alma oda çin malı :bounce: vede pahalı vede dandik nerdenmi biliyom beat motorum vardı ordan 1500 km zor dayandım motora allahtan sattımda hussar aldım :cat:

hocam sen naptın:salut: yooo bilmeyen arkadaşlarda dehşet bişey almışsın sanacak:) az yakıyo yolda bırakmıyo daha ne istiyon scooter'dan:cyclopsan uçacak mı!renault arabalarında her yanı plastik ama ikamelerinden daha pahalı neden:silent: çünkü az yakıyo:rendeer:

Acaba bu çoçuk motor aldımı dokuzuncu aydan bu yana onu merak ediyom

BBRR' Alıntı:

bende de yamaha R1 vardı 350 km zor dayandım, allahtan sattımda kanuni popcorn aldım.:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar