motor almak istiyorum_!!yardım pleasee...

arkadaşlar bende devamlı bi motor özlemi var ama bir türlü cesaret edewmiyorum..ama artık yeter.........sizlerden yardım istiyorum......motor konusunda fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...ben en fazla 7-ile 9 milyar(racing) arası bir motor arıyorum.gövdesi kalın kaba olanlar var ya [email protected] adresiyle beni bilgilendirirseniz sewinirim....

tecrübe varmı?sana klasik bi soru soruyım dedim?
bende yenı sayılırım ve racıng i tavsıye etmedıler ısrarla.yıne 600cc enduro tarzı bıseyler bak bence.
yok illa racınıg dıyosan 2.el cbr600 2000 model alabılırsın o fıyata..

dostum tecrübem yok ama foto daki sensin galiba...altındaki gayet güzelmiş...nedir onun markassı falan...bnm msn den görüş[email protected] gün açık...

altındaki motorun fotoları falan varsa bana gönderirmisin bu arada bu motorun modeli nedir ..bilgilendirirsen sevinirim güzelmiş hoşuma gitti

ne ehliyetim var ne de tecrübem.ocak ayında senin gibi kafama esti gittim bi kanuni tiger 250 cc. aldım.motoru bile eve aldığım yer getirdi.bana her şeyi tarif etti gitti.bir iki defa mahalle arasında kullandım.hiç bir zorluk çekmedim.orası dar geldi.ufak ufak yola çıktım.iyice kurdu oldum anlıycan.şimdi trfikde her deliğe girip çıkıyorum.her yere gidiyorum.aldığım galeri özel ders alırsın demişdi başda şimdi motorla galeriye gidiyorum şaşırıyor.ehliyete de yazılıcam bu hafta.keyifli iş ama çok dikkat lazım.motor almadan önce kiralayan yerlerde veya özel ders verenlerde kendine uygun motoru seç.ben biraz delilik yaptım motoru aldım bastım gittim.benim gibi deli değilsen motor almadan bir yerlerde tecrübe edin derim.

tecrüben olmadığı için ama illada racing diyosan dostum önce bi cbr125 yada aprilla rs 125 al derim onda piş direksiyonunu geliştir ondan sonra daha büyüklerine geçersin..:bounce:

serstyle o resimdeki motor suziki gsx1300r yani nam-ı diğer HAYABUSA.. kenidisi dünyanın en hılzı motoru sayılır son hızı tam bilinmiyo fakat 350 yi geçebilen bi motor ve kesinlikle 10000lerce km relik racing tecrüben olmadan kullanılamicak bi motor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar