motor almak istiyorum.

merhaba değerli arkadaşlar.öncelikle hepinize kazasız belasız eğlenceli günler dilerim.ben 1998 2000 model arası kawazx6r yada suzuki gsxr6 almayı düşünüyorum.yaklaşık 3 yıldır motosiklete binmedim ve bu makineler hakkında hiçbir bilgim yok.bu modellerin tutulanı tutulmayanı-modeline göre tavsiye edileni varmıdır?fikirlerinize ihtiyacım var.cevaplarınız için şimdiden teekkür ederim.

o modellerdeki racing makinaların bi mucize olmassa iyi olacağını sanmam

anlıyorum. bu fiyatlarda buna benzer 30-35 000 de bikaçtane buldum 98 99 du suzuki iyi diyosun yani?

evet bi yöndende parça kolaylığı için tercih ettim. tavsiye ettiğinde hoş ve timz gibi ama racıng istiyorum.neyse kısmet bakalım. çok sağol :)

anladım kardeşim teşekkürler. amacım hız değil.haftada bir yada iki kez gezmek için planlamıştım sıkıştırmadığım müddetçe sorun olmaz die düşünüyodum ama bilemicem.sağol.

Bence de 8000 TL bütçe ile 98-2000 model SS'lerden çok daha iyi motosikletler bulunabilir. Hele ki amaç sadece haftasonu gezmeleri ise. Bütçeniz çok kısıtlı değil. Hyosung GT650, hatta Kawasaki ER-6f bile alınabilir o paraya. Ama tabii tercih ve zevk sizin tabii.

slm arkadaşlar bn aranıza yeni katıldım bnde şu an 2007 ybr125 var ama artık kesmiyo beni 5bin 6bin liralık bir enduro motor almak istiyorum bütcem bu kadar biraz fikir verirseniz sevinirim..

ewet haklısın ben ikisine kafayı taktığım için diğerlerini gözüm hiç görmemiş. yanlız çin malına hiç girme diye bi söylenti var amaa?

mrb arkadaslar kava ve suzıki hakkındaki fikirlerini sormuştum.ikitane kava buldum ama pazarlık uyarsa bunu gösterebileceğim bi usta tavsiyeniz varmı?ankarada yaşıyorum.ilginiz için teşekkrler.

Bence de 8000 TL bütçe ile 98-2000 model SS'lerden çok daha iyi motosikletler bulunabilir. Hele ki amaç sadece haftasonu gezmeleri ise. Bütçeniz çok kısıtlı değil. Hyosung GT650, hatta Kawasaki ER-6f bile alınabilir o paraya. Ama tabii tercih ve zevk sizin tabii.

kench benden önce söylemiş. Hyosung'a da o para verilmez bence.

-Amacım tartışma başlatmak değil, şahsi görüşüm-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar